Program na PHP ?

Diskusia ohľadom phpBB 2, nie podpora

Moderátor: Moderátori

Program na PHP ?

Poslaťod Davidko_06 » Uto Máj 22, 2007 2:08 pm

Prosim Vas mam taky malinky problemik, kedysi davno ked som si nepreinstaloval svoj PC tak som mal asi nejaky program alebo nieco take podobne ako je Textovy Dokument !
Ide mi o to ze ked sa napojim cez program Flash FXPna svoje FTP kde mam vsetky zlozky a subori co som uploadol tak subori ktoru su tam ako je napr. index.php tak tie sa mi zjavuju na FTP takto ked sa prihlasim, ceknite link :

Kód: Vybrať všetko
http://upnito.sk/imggal.php?directImage=f3e92ae247124e16e6da7aba406238dc

No ako vidite na obrazku su zlozky a subori na pravej strane a tam su tie subori index.php .... no a ako vidite nie ze sa nedaju otvorit oni sa daju otvorit ale oni sa mi otvoria cez Textovy Dokument a ked sa mi tak otvoria tak to vizera asi takto, ceknite link :

Kód: Vybrať všetko
http://upnito.sk/imggal.php?directImage=0bea8c9be55fea02cf1c5468c0864c98

Chcem tym povedat ze na tom druhom obrazku ako vidite ze tam co je vuznacene cervenym taky pasik tak to sa tym mysli ako ze sa to posuva doprava a do lava ale ked som si nepreinstaloval Win tak sa mi ten subor index.úphp otvorilo asi cez nejaky iny prehliadac alebo program a neposuvalo sa to a neboli tam ani hentake pismo, ten program alebo prehliadac bol asi urcite na otvaranie suborov z PHP skriptami alebo take nieco a teraz take nic nemam a otvaraju sa mi vsetky subori presne hentak ako na tom druhom obrazku ak viete ako to spravit tak ze abi sa mi neposuvala ta kravinka co je na druhom obrazku viznacena cervenym ktora sa moze posuvat do prava a aj do lava tak ak to viete ako to spravit alebo nejaky program je na to tak pls nedali by ste mi sem ten porgam alebo nieco takeho, velmi vas prosim snazil som sa to tu co najlepsie visvetlit o co mi ide dufam ze ste to pochopili lebo ide mi este o to ze ked instalujem mody tak musim posuvat do lava a aj do prava a tak tym kurzorom ci ako sa to vola a to je dost blbe, este raz velmi pekne Dakujem ze poradenie ! :oops:
Obrázok užívateľa
Davidko_06
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Davidko_06 » Uto Máj 22, 2007 2:51 pm

Porism vas neviete poradit proce sa mi to posuva a nie je to radsej dlhsie ten dokument alebo teda subor hm?poradte ako to spravit tak abi sa to neposuval ze by to sotalo take ake to je dlhe !
Obrázok užívateľa
Davidko_06
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Thomas » Str Máj 23, 2007 4:42 am

No ja neviem, ale ja tam žiadny problém nevidím. Mne sa to vtextovom dokumente zobrazuje tak isto a nesťažujem sa. Použi iný program keď ti to prekáža...
Obrázok užívateľa
Thomas
Expert
Expert

Späť na Diskusia (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *