nenašla by sa tu nejaka dobrá duša čo by mi dala subdomenu??:)
penažne sa mi neda odvdačit
ale aky by ste chceli niečo ine čo by som mohol spravit tak dotoho:)
budete velmi myli dakujem..
Moderátor: Moderátori

No aby to neskoncilo tak, ze to forum bude mat 3 prispevky, 2 uzivatelov a v popise samorejme "Najlepsie forum". A bolo by na nom co? warez.MOHAMED ALY píše:aj by som ti ak máš poriadne nápady spolupracujem s 3 firmami a poznam sas admimi a nebol by to žiadni problem ak vieš ako forum poriadne rozbehnut dohodly by sme sa

dafo píše:potreboval by som tiež subdomenu ..... návštevnosť stránky by tam nebola veľka ... potreboval by som len nejakych 80 MB priestoru a databazu .... warez to nie je .... ak by sa dalo niečo z Vašej strany pomocť bol by som vďačný...

miki píše:daj si zatial free hosting ak sa ti to rozbehne a budu aj nejake keše zaplat si nejaky hosting

dafo píše:ono ide o to ze je to len stranka triedy ..... mal som to na hostuju .... bol som spokojný až kým mi nezačali vkuse mazať datbázi ..... IC sa mi nepáči je dosť pomale .... tak by som nejaku subdomenu radšej chcel ... je to istejšie ako hostuju .

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia