RC4 do 3.0.0 problem

Podpora pre phpBB 3

Moderátor: Moderátori

RC4 do 3.0.0 problem

Poslaťod lucas03 » Pia Dec 14, 2007 2:53 pm

tak mam viac problemov, najprv som si skopiroval zmenene subory do ftp, nastavil prava na zlozky ktore som mal (niekedy mi napisalo chybu pri upgradovani ze nieco je zle nastavene tak som prava prestavil, spustil install/database_update.php este raz a napisalo ze vsetko ok.)
neskor sa vyskytli problemy, najprv mi zacalo zobrazovat nadpis aj ked som mal nastavene nech to nezobrazuje(to ste mi tu poradili ako to nastavit), dalej sa vyskytla tato chyba
http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?f=51&t=11986
ked som to chcel podla navodu opravit neslo, lebo ked som sa chcel prihlasit do administracneho panela, napisalo mi chybu, hoci do uzivatelskeho panela mi islo. dalej som dal teda zmenit heslo ale aj tak to neslo prihlasit. Pisu mi maily novy uzivatelia co sa chcu registrovat ze im nechodia maily alebo nejde sa prihlasit.
Co je s novou verziou phpbb3? je chba u mna? mohlo by pomoct ak by som z RC4 aktualizoval na RC7(RC8) a potom na 3.0.0?
dik za rady.
lucas03
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Morasino » Pia Dec 14, 2007 4:23 pm

Musíš to aktualizovat jednom po druhym, tedy když není aktualizační balíček třeba RC5 -> Gold.
Morasino
Expert
Expert

Poslaťod lucas03 » Pia Dec 14, 2007 5:25 pm

takze RC5 a potom gold, alebo este nieco medzitym?
ais nie co. no ale sa bojim zase upgradovat, lebo uz dva dni neslo forum a zase by som musel staru databazu obnovit. uz by to userov nasralo. Nespravil by mi to niekto?
lucas03
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Morasino » Pia Dec 14, 2007 6:40 pm

Napiš mi na icq:220302610
Morasino
Expert
Expert

Späť na Podpora (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *