Len mi nehovorte, že "šak si urob nie?" alebo "google je tvoj priateľ" atď. (to si odpustite)...
Moderátor: Moderátori

skus googleMarcin™ píše:A neexistuje po SK ?

vo wordpresse? sak tam mas zadat meno, heslo a prihlasovacie meno do DB, pak jazyk sk ak mas.. sak citajMarcin™ píše:Čo mám dať do "config.php" ? Poporosím presný návod.

to to preto ze ten config musis myslim premenovat, pozri jak sa vola, tusim nieco so sample, tak to zmen meno a pojde toMarcin™ píše:There doesn't seem to be a wp-config.php file. I need this before we can get started. Need more help? We got it. You can create a wp-config.php file through a web interface, but this doesn't work for all server setups. The safest way is to manually create the file.
Toto mi píše... A ja chcem vedieť čo mám dať do toho súboru "wp-config.php"... Už chápeš ?

to co za blbosti zas radis... je tam wp-config-sample.php alebo tak nejak a treba to premenovat na wp-config.phpprostenal1 píše:On i ho sam vytvori len daj instalovat...ak je to pre teba problem skus www.wblog.sk

Kamahl píše:to co za blbosti zas radis... je tam wp-config-sample.php alebo tak nejak a treba to premenovat na wp-config.php

Späť na Iné redakčné systémy a fóra
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia