|
| Autor |
Správa |
extreme
Návštevník

Založený: 03 november 2008 Príspevky: 23
|
Zaslal: Ne marec 01, 2009 5:03 pm
Predmet: redakčný systém pre web |
|
|
Poraďte nejaký redakčný systém pre jednoduchú web-stránku (NIE BLOG)...Stačia mi 3 podstránky...
Niečo ako je tu: už som našiel
Ak viete čo to je tak poradte...diky
Naposledy upravil extreme dňa Pi marec 06, 2009 5:06 pm, celkom upravené 1 krát.
|
|
|
 |
|
|
 |
Welwet
Moderátor

Založený: 24 november 2007 Príspevky: 873
|
Zaslal: Ne marec 01, 2009 7:53 pm
Predmet: |
|
|
Chapem ze chces podobny redakcny system ako na tej stranke ale tento tvoj prispevok povazujem za skrytu reklamu. Necham to na drndosa co s tym spravi, ja by som to editol. _________________ Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.
Nepiste mi SS kvoli podpore. Nereagujem.
|
|
|
drndos
Moderátor

Založený: 06 máj 2007 Príspevky: 2549
|
|
|
Owen
Profesionál

Založený: 23 február 2008 Príspevky: 267
|
Zaslal: Po marec 02, 2009 6:00 pm
|
|
|
po prípade ešte joomla ale neviem či je to na tvoje potreby, v každom prípade treba testovať ako wordpress alebo joomla má kopu templátov, ktoré ti môžu vyhovovať.
|
|
|
extreme
Návštevník

|
Zaslal: Po marec 02, 2009 6:19 pm
|
|
Už som vystriedal 4 a žiadny sa mi nepáčil všetky mali nejaký panel na boku a ja na bokoch nechcem mať nič ani menu to chcem mať hore...
Teraz skúšam Kentico CMS len dávam to cez Total Commander a každú chvýlu ma odpojí takže 1 súbor posielm na 10-krát 
|
|
|
Welwet
Moderátor

|
Zaslal: Po marec 02, 2009 6:26 pm
|
|
| citácia: |
| každú chvýlu ma odpojí |
vymenit hosting treba _________________ Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.
|
|
|
Owen
Profesionál

Založený: 23 február 2008 Príspevky: 267
|
Zaslal: Po marec 02, 2009 6:48 pm
|
|
alebo poskytovateľa internetu
tá stránka čo si ju hore poslal je podľa mňa robená ručne- webdesign+ nakódovanie, nie je to žiadny systém, ak chceš niečo podobné, môžme sa na niečom dohodnúť a spravím ti to
|
|
|
Welwet
Moderátor

|
Zaslal: Po marec 02, 2009 9:31 pm
|
|
| Owen napísal: |
alebo poskytovateľa internetu
|
Ty poznas takeho ktory by neustale odpajal a hned zase zapajal uzivatelov? _________________ Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.
|
|
|
extreme
Návštevník

|
Zaslal: Ut marec 03, 2009 2:43 pm
|
|
| Welwet napísal: |
| Ty poznas takeho ktory by neustale odpajal a hned zase zapajal uzivatelov? |
Bude to asi tym že je to ic.cz Internet my ide v pohode len v total commanderi mi každú chvýlu napíše že spojenie prerušené alebo niečo s portom(nepametám si to presne) alebo prenos neúspešny
| tá stránka čo si ju hore poslal je podľa mňa robená ručne- webdesign+ nakódovanie, nie je to žiadny systém, ak chceš niečo podobné, môžme sa na niečom dohodnúť a spravím ti to Rolling Eyes |
Díky ale ja potrebujem redakčný systém aby som neskôr mohol bezproblémov editovať alebo dopĺňať obsah stránok...
...chcem hlavne 1.aby sa tam nedalo registrovať(veď načo)
2.Normálne menu(kliknem v menu na ČLÁNOK1 a ukáže sa mi celý článok1 nič také že treba kliknúť na "prečítať celé".Aj to menu na boku by už nevadilo...
|
|
|
drndos
Moderátor

|
|
|
extreme
Návštevník

|
Zaslal: St marec 04, 2009 4:01 pm
|
|
To vytvorý redakčný systém?
Ja som myslel že HTML stránku...
|
|
|
vlado
Pokročilý

Založený: 01 jún 2007 Príspevky: 142
|
|
|
drndos
Moderátor

|
|
|
extreme
Návštevník

|
Zaslal: St marec 04, 2009 8:17 pm
|
|
Super
| veď to že chcel redakčný systém nie webstránku Very Happy |
Mňa táto možnosť vôbec nenapadla že sa to dá robiť aj takto myslel som že to musím buť napísať HTML alebo mať redakčný systém takže to idem urobiť takto ...keď sa mi to podarí ďakujem všetkým za strpenie a za pomoc
|
|
|
drndos
Moderátor

|
|
|
|