Rules mod

Ak potrebujete poradiť, tu je miesto pre Vás

Moderátor: Moderátori

Rules mod

Poslaťod darkmatrix » Str Feb 11, 2009 6:58 pm

Prosím potrebujem nainštalova´t rules mód lenže ja to vôbec neviem prosím nainštalujte mi ho niaká dobrá duša zadarmo moje ICQ 395983674

A ešte napísaˇdole pod fórum tam kde je napísné powered by phpbb2 a podobne jeden text.

Prosím pomožte mi :cry: :cry:
darkmatrix
Návštevník
Návštevník

Re: Rules mod

Poslaťod Owen » Str Feb 11, 2009 10:04 pm

darkmatrix píše:Prosím potrebujem nainštalova´t rules mód lenže ja to vôbec neviem prosím nainštalujte mi ho niaká dobrá duša zadarmo moje ICQ 395983674

A ešte napísaˇdole pod fórum tam kde je napísné powered by phpbb2 a podobne jeden text.

Prosím pomožte mi :cry: :cry:

Nikoho sem nenájdeš aby ti to nainštaloval, napíš sem čo nevieš a my ti skúsime poradiť.

Editni súbor:
Kód: Vybrať všetko
templates/xxx/overal_footer.tpl

tam to nájdeš :wink:
Owen
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Welwet » Štv Feb 12, 2009 10:45 am

For darkmatrix: Treba si pohladat navody, vsetky mody (alebo urcite takmer vsetky) ich maju, zaroven odporucam znalosti technickej anglictiny a potom si mozes nahadzovat mody. Ak si uplny zaciatocnik tak sa o nic take nesnaz, toto je podpora, ked niekto nieco vie ale nieco mu nejde, tak sa mu poradi, toto nie je materska skola kde za teba kazdy bude nieco robit od zakladov. Ak nevies tak sa do toho nemontuj alebo si vytvor skusobne forum a tam sa uc. Podporu takym ako ty nedavam, to potom mozem davat kazdemu lafovi co si nainstaluje forum.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Späť na Potrebujem poradiť (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *