SEO a validita

Search Engine Optimization, Search Engine Friendly URL a Search Engine Marketing a podobne

Moderátor: Moderátori

SEO a validita

Poslaťod mylan » Štv Máj 03, 2007 1:33 pm

O článku http://jan.fecik.sk/optimalizacia-pre-v ... f-sem.html

JanoF: v tom tvojom článku sú aj niektoré IMHO nezmysly. Validita stránky nijako na PR nevplýva. Kľudne si urobím totálne nevalidnu stránku a dotiahnem ju na dobrý PR aj na dobré umiestnenie vo vyhľadávačoch. Rovnako ako neustála aktualizácia stránky nie je až tak dôležitá. (príklad: http://worlds-highest-website.com/ - stránka s minimom obsahu bez akejkoľvek aktualizácie => PR6; BOG; atď.)
Obrázok užívateľa
mylan
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod JanoF » Štv Máj 03, 2007 2:49 pm

mylan píše:JanoF: v tom tvojom článku sú aj niektoré IMHO nezmysly. Validita stránky nijako na PR nevplýva. Kľudne si urobím totálne nevalidnu stránku a dotiahnem ju na dobrý PR aj na dobré umiestnenie vo vyhľadávačoch. Rovnako ako neustála aktualizácia stránky nie je až tak dôležitá. (príklad: http://worlds-highest-website.com/ - stránka s minimom obsahu bez akejkoľvek aktualizácie => PR6; BOG; atď.)
kde tam je spajana validita a aktualizacia stranky s PR? ja to tam nikde nevidim :)
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

Navštívte môj extrémne nudný blog :-)
JanoF
Expert
Expert

Poslaťod mylan » Štv Máj 03, 2007 3:23 pm

Trvalé udržanie stránky na popredných miestach vo výsledku vyhľadávania je dlhodobou záležitosťou. Základom úspechu je použitie aj týchto metód:
    kvalitný obsah na stránke
    dobre spracované prevedenie stránky a neustála aktualizácia obsahu
    identifikovanie dôležitých kľúčových slov pomocou HTML tagov H1, H2, H3, H4, H5, H6, STRONG
    validita stránky pomocou W3C
    zmapovanie konkurencie
    dostatočný počet spätných odkazov (spätný odkaz je definovaný ako odkaz smerujúci z inej stránky na Vašu)

A myslel som celkovo SEO, nielen PR(zle som sa vyjadril, má chyba)... Validita a SEO absolútne nesúvisia...
Obrázok užívateľa
mylan
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod JanoF » Štv Máj 03, 2007 3:44 pm

mylan píše:
Trvalé udržanie stránky na popredných miestach vo výsledku vyhľadávania je dlhodobou záležitosťou. Základom úspechu je použitie aj týchto metód:
    kvalitný obsah na stránke
    dobre spracované prevedenie stránky a neustála aktualizácia obsahu
    identifikovanie dôležitých kľúčových slov pomocou HTML tagov H1, H2, H3, H4, H5, H6, STRONG
    validita stránky pomocou W3C
    zmapovanie konkurencie
    dostatočný počet spätných odkazov (spätný odkaz je definovaný ako odkaz smerujúci z inej stránky na Vašu)

A myslel som celkovo SEO, nielen PR(zle som sa vyjadril, má chyba)... Validita a SEO absolútne nesúvisia...

Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

JanoF
Expert
Expert

Poslaťod Leachim » Štv Máj 03, 2007 4:10 pm

Tému som rozdelil, lebo je to dobrá diskusia a nechcem, aby sa to zamklo z dôvodu OT.. mylan, napíś tam ešte raz adresu fóra, lebo som musel presunúť aj ten príspevok a príspevky za teba písať nemôžem
Michael Watzke - Osobný blog, Bazár PC, notebookov, Tvorba WWW stránok
Nepíšte mi ohľadom phpBB, neodpovedám...
Obrázok užívateľa
Leachim
Expert
Expert

Poslaťod mylan » Sob Máj 05, 2007 2:32 pm

Udržanie sa na predných priečkach = podstata SEO == SEO...
a absolútne to spolu nesúvisí... Má to súvislosť v dodržiavaní semantiky, používanie nadpisov h1 až h6, správne title a podobne, ale to neznamená validitu... Validita nemá so SEO a s google a podobne nič spoločné.
Obrázok užívateľa
mylan
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod JanoF » Sob Máj 05, 2007 2:49 pm

mylan píše:Udržanie sa na predných priečkach = podstata SEO == SEO...
a absolútne to spolu nesúvisí... Má to súvislosť v dodržiavaní semantiky, používanie nadpisov h1 až h6, správne title a podobne, ale to neznamená validitu... Validita nemá so SEO a s google a podobne nič spoločné.
upravene :oops:

JanoF
Expert
Expert

Späť na SEO, SEF a SEM

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *