Slovenske warez fora vs. spam

Diskusia ohľadom phpBB 2, nie podpora

Moderátor: Moderátori

Slovenske warez fora vs. spam

Poslaťod dzooky » Str Feb 14, 2007 10:56 pm

Dalsia zaludna otazka urcena hlavne pre adminov/modov/majitelov warez for, kedze takych ludi je tu velka koncentracia.
Povedzte mi preco prispevky typu diky za upload alebo nieco podobne oznacujete ako SPAM?!
Naposledy upravil dzooky dňa Štv Feb 15, 2007 6:14 pm, celkovo upravené 1
Obrázok
Obrázok užívateľa
dzooky
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod masterdead » Str Feb 14, 2007 11:24 pm

moj osobny nazor je ten ze tym "thx za up, diki moc" dost zneprehladnuje celu temu, ked pride niekto kto hlada program a ma hladat napr. na 5 podstranach 1 link tak ho moze trafit slak :wink:
Obrázok užívateľa
masterdead
Administrátor
Administrátor

Poslaťod JanoF » Štv Feb 15, 2007 1:32 am

masterdead píše:moj osobny nazor je ten ze tym "thx za up, diki moc" dost zneprehladnuje celu temu, ked pride niekto kto hlada program a ma hladat napr. na 5 podstranach 1 link tak ho moze trafit slak :wink:
ked si program zakupi, nemusi nic hladat a potom ho ani netrafi :P :) :D
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

Navštívte môj extrémne nudný blog :-)
JanoF
Expert
Expert

Poslaťod Leachim » Štv Feb 15, 2007 1:34 am

JanoF píše:ked si program zakupi, nemusi nic hladat a potom ho ani netrafi :P :) :D

Som zvedavý, či ty máš všetko originál :D :wink: A som zvedavý, ako by si nejaký 14 ročný chalan/baba kupoval Adobe Photoshop :lol:
Michael Watzke - Osobný blog, Bazár PC, notebookov, Tvorba WWW stránok
Nepíšte mi ohľadom phpBB, neodpovedám...
Obrázok užívateľa
Leachim
Expert
Expert

Poslaťod dzooky » Štv Feb 15, 2007 6:14 pm

masterdead píše:moj osobny nazor je ten ze tym "thx za up, diki moc" dost zneprehladnuje celu temu, ked pride niekto kto hlada program a ma hladat napr. na 5 podstranach 1 link tak ho moze trafit slak :wink:

Myslim ze logika je pri viac stranovych topicoch ist od konca a nie od zaciatku ci nie? A linky su podla pravidiel v CODE takze co je neprehladne?

BTW tento problem ohladom spamu som si vsimol len tu na slovensku na svetovych warez forach no problem.
Obrázok
Obrázok užívateľa
dzooky
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod lazyboy » Štv Feb 15, 2007 6:20 pm

u mne to je povolene myslim si ze takhle lidi vic podekujou nez kdyz kliknou na dekujem
lazyboy
Profesionál
Profesionál

Poslaťod masterdead » Štv Feb 15, 2007 8:45 pm

dzooky píše:Myslim ze logika je pri viac stranovych topicoch ist od konca a nie od zaciatku ci nie? A linky su podla pravidiel v CODE takze co je neprehladne?

BTW tento problem ohladom spamu som si vsimol len tu na slovensku na svetovych warez forach no problem.

pozor! nehovor len za seba, mysli aj na ostatnych, viem ze ty najdes ten link behom kratkej chvile, lebo uz poznas ako to chodi, ako vyzera link v CODE, ale clovek ktory sa "vo svete warezu" pohybuje len sporadicky popripade je uplne novy s tym moze mat nemale problemy :)
Obrázok užívateľa
masterdead
Administrátor
Administrátor

Poslaťod BigSnake353 » Pia Feb 16, 2007 3:42 pm

ja si mylsim že prispevky typu tnx,dik, atd.. su považe za spam preto lebo slovaci nemaju na poriadne servery a nechu zbytočne zatažovat DB milionmi 3pismenovimi prispevkymy napriklad jedno z for kde chodim tam je to ako by pravidlo podakovat za prispevok !!!
Kód: Vybrať všetko
http://www.------.org

je to len čisto moj nazor
Obrázok užívateľa
BigSnake353
Profesionál
Profesionál

Poslaťod mYst!q » Sob Feb 17, 2007 9:22 am

mne to osobne nevadi, ked niekto chce podakovat tak kludne to predsa zakazane nie je ehm teda aspon nie vsade..ale zase ked niekto zacne pisat a mlet o tej hre, filmu atd ze ake je to dobre alebo ze je to onicom ze mu to seka, tak to vie nasrat hlavne toho kto tam pride vidi novy prispevok mysli ze novy link a to sa len dake decko rozplyva na hre.
Obrázok užívateľa
mYst!q
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Diskusia (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *