Dalsia zaludna otazka urcena hlavne pre adminov/modov/majitelov warez for, kedze takych ludi je tu velka koncentracia.
Povedzte mi preco prispevky typu diky za upload alebo nieco podobne oznacujete ako SPAM?!
Moderátor: Moderátori

ked si program zakupi, nemusi nic hladat a potom ho ani netrafimasterdead píše:moj osobny nazor je ten ze tym "thx za up, diki moc" dost zneprehladnuje celu temu, ked pride niekto kto hlada program a ma hladat napr. na 5 podstranach 1 link tak ho moze trafit slak

JanoF píše:ked si program zakupi, nemusi nic hladat a potom ho ani netrafi![]()
![]()

masterdead píše:moj osobny nazor je ten ze tym "thx za up, diki moc" dost zneprehladnuje celu temu, ked pride niekto kto hlada program a ma hladat napr. na 5 podstranach 1 link tak ho moze trafit slak

dzooky píše:Myslim ze logika je pri viac stranovych topicoch ist od konca a nie od zaciatku ci nie? A linky su podla pravidiel v CODE takze co je neprehladne?
BTW tento problem ohladom spamu som si vsimol len tu na slovensku na svetovych warez forach no problem.

http://www.------.org

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia