precital som si pár príspevkov a musím reagovat!!
x00r je v pohode clovek a este nikoho ale naozaj nikoho neoklamal!To ze mu obcas padne masina alebo sa nieco stane NEMOZETE vyčítavať pretoze aj on je len človek.Ked padne bananu masina radovan Vám povie že sa to stalo preto lebo neviete programovat

tutok x00r povie vsetko narovinu...
Co sa týka podpory - je to trosku horsie,ale napr ked mu spadne masina a 100ludi mu zacne vypisovat ze je kkt to by nebolo bohvie co ze?SmartHosting nemá milion zákaznikov aby si x00r mohol dovolit platit ludi na podporu,ale ked mu padne masina,verte ze to riesi tých vašich 1000 telefonátov,smsiek a sprav na icq nic ale nic nepomoze.Podpora je nejaka takato cez sviatky a vykendy by som snou moc nerátal ale cez týžden (pracovne dni) mi odpovedat na icq nemal problem.Ono nemyslím si že bežný človek vyuzije podporu 24x7!Ked máte problém napíšte mail a on Vám odpíše.Napr websupport má 3000zákazníkov ktorý platia 2200rocne - co je 2x tolko ako platíte u x00ra a podpora je rovnaka...napíšete mail čakáte jeden - tri dni na odpoved!
Ja osobne mám u x00r-a virtual server a nemám problém,dokonca mi radil ked som to-čo nevedel v linuxe spravit.