SmartHosting.sk

Ak si neviete vybrať webhosting, alebo chcete na nejaký upozorniť, tu je pre vás priestor

Moderátor: Moderátori

Poslaťod Lubor » Str Okt 31, 2007 11:28 pm

ja sa na smarthosting.sk presuniem uz o par dni takze uvidime,cena je super...
Naposledy upravil Lubor dňa Štv Mar 12, 2009 10:02 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Lubor
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod PCnity » Štv Nov 01, 2007 3:09 am

Neuspokojil ta? Zaujimave je ze si vazne nepamatam ziadnu domenu okrem Dragonsoveho fora a Azraelovej sajty co by odo mna doteraz odisla.

BTW: Subdomenu co niekomu dam na mesiac a potom mazem... To nie je hosting.
PCnity
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PCnity » Štv Nov 01, 2007 3:10 am

BTW: Ako som uz asi raz pisal. Za 100 SKK mesacne je namiesto 10 GiB uz 20 GiB free space.
PCnity
Návštevník
Návštevník

Poslaťod pe3x » Štv Nov 01, 2007 3:17 am

P3T3R -> Neviem k comu sa mam vyjadrovat. Prvy den mi nesiel server z dovodu neschopnosti ludi v serverovni. Po vyrieseni tohoto problemu mi z hodou nahod odisiel jeden disk. S x00rom som mal dohodu. Ze ja s mojim webhostingom koncim, kedze zisky boli velmi nizke a bolo s tym velmi vela starosti. Samemu sa mi tieto veci riesit nechcelo. x00r mi prevzal zakaznikov, s tym, ze budu mat 2 mesiace hosting zadarmo ako odskodne, ale samozrejme ze uz na x00rovych serveroch. Cize zakaznikov prevzal on. Nakolko sa mu akurat vtedy naskytli problemy so servrami, vacsina prenesenych zakaznikov nebola absolutne spokojna. Viem si predstavit, ze x00r mal vela vela starosti so servrami, a preto jeho support via icq nebol dostatocny.

Dufam ze sa da vsetko doporiadku a budeme vsetci spokojni.

PS: Nechcel som aby to takto dopadlo, ale hadam za to nikto nemoze. x00rovi som dal prevziat weby ktore som hostoval, aby som pred mojimi zakaznikmi nevyzeral ako "dement" ze by som ich len tak prestal hostovat.

peace
Obrázok užívateľa
pe3x
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod PCnity » Štv Nov 01, 2007 3:32 am

A este by tiez stalo za zmienku ze vsetkym poskodenym zakaznikom ktori mali tu smolu ze ten vypadok servera sa tykal prave ich, som dal hosting na 3 mesiace zadarmo. A tiez to ze Azraelovi som ako odskodne za stratu prispevkov za 2 dni v db ponukol hosting uplne zadarmo na rok.
PCnity
Návštevník
Návštevník

Poslaťod =IntelSK= » Štv Nov 01, 2007 12:01 pm

ja mam teto hosting a celkom sa mi paci je fakt super :) :) :)
Obrázok užívateľa
=IntelSK=
Expert
Expert

Poslaťod warezman » Ned Nov 04, 2007 10:30 am

precital som si pár príspevkov a musím reagovat!!

x00r je v pohode clovek a este nikoho ale naozaj nikoho neoklamal!To ze mu obcas padne masina alebo sa nieco stane NEMOZETE vyčítavať pretoze aj on je len človek.Ked padne bananu masina radovan Vám povie že sa to stalo preto lebo neviete programovat :D tutok x00r povie vsetko narovinu...

Co sa týka podpory - je to trosku horsie,ale napr ked mu spadne masina a 100ludi mu zacne vypisovat ze je kkt to by nebolo bohvie co ze?SmartHosting nemá milion zákaznikov aby si x00r mohol dovolit platit ludi na podporu,ale ked mu padne masina,verte ze to riesi tých vašich 1000 telefonátov,smsiek a sprav na icq nic ale nic nepomoze.Podpora je nejaka takato cez sviatky a vykendy by som snou moc nerátal ale cez týžden (pracovne dni) mi odpovedat na icq nemal problem.Ono nemyslím si že bežný človek vyuzije podporu 24x7!Ked máte problém napíšte mail a on Vám odpíše.Napr websupport má 3000zákazníkov ktorý platia 2200rocne - co je 2x tolko ako platíte u x00ra a podpora je rovnaka...napíšete mail čakáte jeden - tri dni na odpoved!

Ja osobne mám u x00r-a virtual server a nemám problém,dokonca mi radil ked som to-čo nevedel v linuxe spravit.
warezman
Návštevník
Návštevník

Predchádzajúci

Späť na Webhostingy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *