|
| Autor |
Správa |
BigSnake353
Profesionál

Založený: 02 február 2007 Príspevky: 277
|
Zaslal: Pi február 16, 2007 3:21 pm
Predmet: SMF - overovaci kod pri pisani spravi |
|
|
take skusam tento SMF redakcný system http://www.r-sites.pcraj.com a chcem vediet či niekto viem o mode alebo sa to da neako nastavit v administrácii aby pri pisani spravi teda pre neregistrovaných bolo neaka ochrana pre bootov niečo prepisat alebo podobne
dik  _________________ www.howtodownload.net
|
|
|
 |
|
|
 |
JanoF
Expert

Založený: 28 január 2007 Príspevky: 454 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Pi február 16, 2007 3:39 pm
Predmet: Re: SMF - overovaci kod pri pisani spravi |
|
|
| BigSnake353 napísal: |
take skusam tento SMF redakcný system http://www.r-sites.pcraj.com a chcem vediet či niekto viem o mode alebo sa to da neako nastavit v administrácii aby pri pisani spravi teda pre neregistrovaných bolo neaka ochrana pre bootov niečo prepisat alebo podobne
dik  |
vyzera toto ako podpora SMF? asi by si sa mal toot spytat na nej...chcel by som vidiet aku odpoved by si dostal na oficialnej podpore phpbb....  _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)
Navštívte môj extrémne nudný blog
|
|
|
BigSnake353
Profesionál

|
Zaslal: Pi február 16, 2007 3:44 pm
Predmet: |
|
|
ja som sem napisal preto lebo tato sekcia sa vola "Iné redakčné systémy a fóra" aneni to phpbb ale iny system tak preto  _________________ www.howtodownload.net
|
|
|
JanoF
Expert

|
|
|
BigSnake353
Profesionál

|
Zaslal: Pi február 16, 2007 4:06 pm
|
|
ok a čo tam budem robit ked nevedia po slovenky  _________________ www.howtodownload.net
|
|
|
JanoF
Expert

|
|
|
BigSnake353
Profesionál

|
Zaslal: Pi február 16, 2007 4:42 pm
|
|
| JanoF napísal: |
napis to tam po anglicky, nie?  |
najprv by som musel vedet radšej sa vykaslem na to _________________ www.howtodownload.net
|
|
|
JanoF
Expert

|
|
|
BigSnake353
Profesionál

|
Zaslal: Pi február 16, 2007 5:33 pm
|
|
| JanoF napísal: |
neviem co vas to pochitilo, SMF....omg
je plno inych open source for a zrovna toto, co phpBB je uz zle alebo co?  |
chcel som skusit niečo a toto sa mi zdalo celkom fajt a phpbb už som na tom zavisli už som viac krát pisal je to ako droga od ktorej sa nedá odnaučit a ja som už zavisli takýe davam si pauzu
edit : ja niekddy lutujem aj že som sa z phpbb stretol keby na to nenarazim mám kludni život _________________ www.howtodownload.net
|
|
|
|