St-art.cz

Máte fórum a chcete sa s ním pochváliť a počuť názory ostatných? Tu na to máte priestor

Moderátor: Moderátori

Pravidlá fóra
1. Meno fóra: phpBB Slovenská komunita
2. Adresa fóra: http://phpbb.sk
3. Popis fóra: Fórum zamerané na podporu systému phpBB v slovenskom jazyku
4. Podmienka: Vaše fórum musí byť aspoň 2 mesiace staré a musí mať aspoň 50 členov alebo aspoň 500 príspevkov
5. Neodsudzovať fórum pre jeho zameranie (toto fórum sa nerozbehne, nemá to zmysel, nikto Ti tam chodiť nebude)
6. Neposielajte príspevky typu: "hnus", "o ničom", "to sa nerozbehne", "ach jaj" a podobne. Komentár musí byť rozvinutý a musí obsahovať hodnotenie fóra
7. Prísny zákaz spamu a off topicu
8. Dátum spustenia fóra

Poslaťod Owen » Sob Aug 09, 2008 4:53 pm

tak určite color groups, potom niečo na zobrazenie aké sú ranky na fóre, aby si trošku zmotivoval userov mať viac príspevkov, chyba mi tam tie grafické tlačítka kde je znázornené, kde je nový príspevok, niejakú štatistiku by som pridal, potom by som pridal do hľadať možnosť vyhľadať iba názov témy, to by bolo asi všetko :D
Owen
Profesionál
Profesionál

Poslaťod lazyboy » Sob Aug 09, 2008 5:04 pm

no ja právě ani nechci motivovat usery aby víc přispívaly, ranky tam dávám podle skillu a když tam nějakej toy bude mít 500 postů nebude mít stejně lepší rank. Když je nějakej novej příspěvek tak se zobrazí taková hvězda tam jako normálně. O tom hledání v názvu tém porozmýšlim a ty color groups přidám asi určitě přece jenom potřebuju eště pár barevně odlišnejch ranků =)
lazyboy
Profesionál
Profesionál

Predchádzajúci

Späť na Prezentácia fór

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *