ste tu nato abi ste pomahali nie??tak poradte pls...

Diskusia ohľadom phpBB 2, nie podpora

Moderátor: Moderátori

ste tu nato abi ste pomahali nie??tak poradte pls...

Poslaťod bad-boy13 » Uto Nov 27, 2007 6:50 am

dal som tam vlastne logo ale tie ikonky hladat......sa posunuly ako ich mam dat naspat? mozu bit aj cez to moje logo!
Naposledy upravil bad-boy13 dňa Uto Nov 27, 2007 5:36 pm, celkovo upravené 3
bad-boy13
Návštevník
Návštevník

Re: Obrazok+hosting

Poslaťod Kamahl » Uto Nov 27, 2007 6:54 am

bad-boy13 píše:cawte ako mam dat uuplne hore na foore svoj obrazok?? uz som pozrel bolo tu daco ze heade...... a ze tam je link ..ale co s tim linkom??

aaa je neaky freehostin na ktorom ked sa registrujem budem mat iba
www.moja stranka.cz(sk)(com) ..atd nech tam nemam este pred tim ze kx.cz it.cz
nie taky free hosting nie je, to si musis kupit vlastnu domenu, .sk cca 500sk rocne. a k tomu logu. v overall_header mas odkaz na logo,ktore sa zobrazuje. mas 2 moznosti, bud najdes logo v template a urobis svoje vlastne s rovnakym nazvom ako original a nahradis ich, alebo si ta das svoje logo s novym nazvom a v overall headeri len zmenis cestu k img
phpBB Social Network (fcbk)

Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
phpbb3 Portal MOD :: Articles / Blog MOD

poskytujem rôzne sluzby ako : tvorba modifikacii, konvertovanie, instalovanie, uprava templatu a modov, instalovanie modov, preklady, tvorba webovych stranok
Obrázok užívateľa
Kamahl
Expert
Expert

Re: Obrazok+hosting

Poslaťod bad-boy13 » Uto Nov 27, 2007 6:59 am

Kamahl píše:nie taky free hosting nie je, to si musis kupit vlastnu domenu, .sk cca 500sk rocne. a k tomu logu. v overall_header mas odkaz na logo,ktore sa zobrazuje. mas 2 moznosti, bud najdes logo v template a urobis svoje vlastne s rovnakym nazvom ako original a nahradis ich, alebo si ta das svoje logo s novym nazvom a v overall headeri len zmenis cestu k img

to s logom uz viem ale ikonky sa mi posunuli ako som napisal hhore
ako mam dat tie naspat??
bad-boy13
Návštevník
Návštevník

Späť na Diskusia (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *