Ste vlastne celkom fajn.:)

Diskusia o všetkom možnom aj nemožnom

Moderátor: Moderátori

Ste vlastne celkom fajn.:)

Poslaťod libcosenior » Ned Dec 11, 2011 7:23 am

Pôvodne som si myslel (jeden príspevok, tzn špatne som hodnotil), že ste tu samá tvrdá komercia!!! Mýlil som sa, aj tu sa nájdu ľudia s veľkým "Č", ktorým nejde len o to ako niekoho obrať o peniaze.
Keby som ja mal potrebné znalosti, napísal by som: priatelia, rád pomôžem, ale môj čas niečo stojí, ak to potrebujete, napíšte mi => tam alebo tam.
Myslím že toto je cesta.
libcosenior
Návštevník
Návštevník

Re: Ste vlastne celkom fajn.:)

Poslaťod Denny » Ned Dec 11, 2011 9:20 am

libco, nie všetko je také, aké sa na prvý pohľad zdá. Keď ťa niekto v tvojej téme "zbabral", tak to hneď neznamená, že sme tu len taká banda utiahnutých ľudí, ale sme tu fájn parta (aj čo sa teamu týka, aj obyč. uživateľov) a dokážeme si navzájom pomáhať ako sa len dá (viz. Welwet, ansysko, atď..). A ešte jedno ti poviem, je to tak trochu aj z mojej skúsenosti. Na fórach, napríklad ako toto naše, phpBB, musíš počítať s tým, že keď čakáš radu, vždy sa nájde človek, ktorý ti to okomentuje nejako takto "omg toto nevieš? to radšej ani nezačínaj s phpBB", a ty si hneď pomyslíš "no tak toto som od podpory phpBB nečakal, idem sa poradiť inde". A vidíš, sám si prišiel na to, že nie sme žiadny "drzáci" ani nejaký neprajníci ale v pohode ľudia :)

(ospravedlňte ma za použitie pár vulgárnych slov, ďakujem)
"Hľadaj". Staré známe, a hlavne stále platné slovo!
Denny
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Welwet » Ned Dec 11, 2011 1:07 pm

libcosenior samozrejme viem ako to myslis a suhlasim s tebou. V tejto suvislosti spomeniem este jednu vec, s ktorou sa stretavam, ked ide o pomahanie. Ide o to, ze phpBB je software zadarmo a takmer kazdy automaticky ocakava ze dostane pomoc zadarmo. Vo vacsine pripadov to tak plati. Pokym ide o nejake bezne ukony, ako napriklad nieco niekde zmenit alebo nastavit, tak tam problem nie je. Ale obcas sa mi stane, ze pre niekoho nieco robim a potom sa to postupne zacne nabalovat, az dospejeme do takeho stadia, ze ja vlastne spolupracujem na niekoho projekte, kto mozno bude na tom zarabat. Zazil som aj taky pripad, ked niekto chcel odo mna aby som mu zadarmo vytvoril skin. To uz bolo moc.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod marpo22 » Ned Dec 11, 2011 1:40 pm

pridam sa aj ja :) .. moje "omg" ktoré som napísal v tvojej téme nebolo myslené zle .. to je len blbý zvyk to všade pchať ( moc hrám CSko :D ) .. aa možno je to aj tým že keď som bol začiatočník a potreboval som skoro zo všetkým pomôcť, tak mi každý len písal hľadaj a hľadaj, a človek potom tak začne negatívne myslieť a správať sa k ostatným :) .. tak ak máš pocit že som ti mojim "omg" nejak uškodil tak prepáč :) .. nebolo to myslené v zlom .. ja rád pomôžem keď viem ..

na túto podporu som moc nechodil, len phpbb.sk je mŕtva už nejaký ten rok sa dá povedať, a nie vždy si viem pomôcť zo všetkým sám, tak som sem začal chodiť, nakoľko tuto to ešte "žije" ;)
Obrázok užívateľa
marpo22
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod ansysko » Ned Dec 11, 2011 8:42 pm

No aby som sa aj ja vyjadril k tejto téme, keďže som pred pár rokmi nafasoval jedno fórum, a vedel som o phpBB guľové, musle som sa učiť chodil som po podporách a podobne a učil som sa na vlastných chybách až som dospel, k tomu, že sme sa s majiteľom tohoto fóra dohodli na spolupráci a som tu ako správca. Toto fórum je tu od toho, aby si Lúdia našli všetko čo potrebujú a na to sa majú zakladať témy a ostatný sa ti vyjadrujú k tomu. Keď mám problém v prvom rade hľadám v témach či už môj problém nemal niekto predomnou a keď nenájdem, tak napíšem tému a niekto sa nájde aby poradil. Privítame každú jednu tému, keď niekto potrebuje pomôcť a čím viac tu bude tém a užívateľov tým lepšie pre podporu.

Snažím sa pomôcť každému ale toho času mám strašne málo ale keď som na nete, sa tu pozriem každý deň.
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Články: 16

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *