styl - chyba tlacitko "nove tema"

Máte problém so vzhľadom, alebo ho neviete nájsť? Napíšte sem

Moderátor: Moderátori

styl - chyba tlacitko "nove tema"

Poslaťod Tus26 » Štv Dec 18, 2008 9:17 pm

dobry den, potreboval by som pridat do stylu AVALON tlacitko nova tema, pretoze sa tam nic nezobrazi - ani v obrazkovom prevedeni, ani v textovom :( , a poprosisl by om vas este keby ste vedeli kde sa da povolit QUICK-REPLY, pretoze som to v adminovi nikde nevidel... :( a ozaj, mam phpBB v3.0.4 dik vopred.
Obrázok užívateľa
Tus26
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Kandelko_666 » Pia Dec 19, 2008 1:59 pm

http://demo.phpbb3styles.net/styles/ava ... ic_new.gif

toto skopyruj na ftp do root/styles/avalon/imageset/en alebo sk popripade cz/ tam a mas to
Obrázok užívateľa
Kandelko_666
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Tus26 » Pia Dec 19, 2008 2:32 pm

diki za odpoed, obrazok tam uz bol, no aj tak som ho tam skusil nakopirovat tam, kde si napisal a aj tak to nejde. :( a este keby ste niekto vedeli kde sa da nastavit povolenie funkcie quick-edit. :D
Obrázok užívateľa
Tus26
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Tus26 » Pia Dec 19, 2008 8:21 pm

1. no nejak som uz tu ikonu poriesil ani neviem ak, nakopiroval som si nove ikony... :D Styl+Sablona=avalon, sada obrazkov=subsilver2

2. Neviete ak by som mal povolit ten quick edit? alebo je na to nejaky mod? pls odpiste.

3. Je tu dalsi problem! :( chcel som dat nove smajli, no neuspesne vid. http://www.se-mania.n-host.cz/viewtopic.php?f=4&t=2 , dajte edit alebo novu temu "test", nezobrazia sa mi pri pridani prispevku, ako aj s ostatnymi funkciami ako je farba pisma, kurziva, tucne pismo, podciarknute atd.

Prosim vas niekoho o navod ako nahrat smajli, a keby sa nasiel link na smajli, kt. su na tomto fore. budem velmy vdacny. dakujem.
Obrázok užívateľa
Tus26
Návštevník
Návštevník

Späť na Vzhľady (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *