Štýl kategórie

Máte problém so vzhľadom, alebo ho neviete nájsť? Napíšte sem

Moderátor: Moderátori

Štýl kategórie

Poslaťod esso82 » Sob Sep 06, 2008 4:15 pm

caute, mozete mi prosim niekto poradit, kde mozem v existujucom style zmenit vzhlad kategorie (nie fora) t.j. velkost a styl pisma, pozadie a ako a ci vobec sa da pridat ikonka pred jeho nazov. alebo pokial na nete existuje nejaky podrobnejsi navod, moze byt aj v anglictine, tak pls dajte link.

Dik za pomoc
esso82
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod PANTHER » Sob Sep 06, 2008 4:23 pm

Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod esso82 » Sob Sep 06, 2008 4:36 pm

dakujem za odpoved, ja viem pisat v HTML a tvorit kaskadove styly, ale predstav si ze by to skusil niekto co o tom nema potuchy. . .asi by sa na cele phpBB vy. . . ... . .ja som pisal kvoli tomu aby som to dve hodiny nemusel hladat. . . .
esso82
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod PANTHER » Sob Sep 06, 2008 6:24 pm

Tak keď to ovládaš, v čom je problém?

No a upravuješ to v CSS-ku a *.TPL súbore vzhľadu.
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod PANTHER » Sob Sep 06, 2008 6:50 pm

Hm... CTRL + F?

...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod esso82 » Sob Sep 06, 2008 7:09 pm

. . .ktory samozrejme nema viac ako 20 riadkov, takze to najdem na prvu supu, ale nic ine mi asi nezostava, ze?

A keby niekto pochopil co som pisal v prvom prispevku, tak vopred dakujem za odpoved. . .
esso82
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Vzhľady (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *