Superhosting.sk

Ak si neviete vybrať webhosting, alebo chcete na nejaký upozorniť, tu je pre vás priestor

Moderátor: Moderátori

Superhosting.sk

Poslaťod Martin502 » Pon Sep 01, 2008 10:46 am

Chcel by som si dať tento hosting a nan phpbb3 forum budú sa mi dať posielať hromadné emaily užívatelom??
Toto je balíček ktorý si chcem vybrať má niekto tento hosting pls popíšte svoje názory dík

Kód: Vybrať všetko
Balík služieb Beta je určený pre bežných klientov a malé firmy, ktoré by radi ponúkli svojim klientom viac, ako jedndouchú internetovú prezentáciu. Prístup k databáze umožňuje budovanie elektronických obchodov alebo diskusných fór, ako aj komplexných dynamických WWW stránok.

* Cena za mesiac: 159,-Sk  (5.28€) pri platbe na rok dopredu, alebo 189,-Sk  (6.27€) kvartálne
    * 6000 MB priestoru (5000 MB pre web, 1000 MB pre e-mail) s možnosťou rozšírenia na 10000 MB rozšírením PLUS (8500 MB web + 1500 MB e-mail)
    * 30 samostatných e-mailových schránok POP3/IMAP, príp. doménový kôš, s možnosrťou rozšírenia na 50 samostatných schránok v rozšírení PLUS
    * Neobmedzený počet e-mailových adries (doménový kôš - čokoľvek@domena.sk bude doručené do schránky)
    * šifrovaný prístup k POP3/IMAP schránke (pomocou SSL)
    * neobmedzený počet aliasov k vytvoreným e-mailovým schránkam
    * vytváranie a nastavovanie automatických odpovedačov na e-maily
    * možnosť presmerovať e-mail adresy na iné adresy (aj napr. zároveň ukladať do POP3 mailboxu)
    * vytváranie a správa plnohodnotných mailinglistov (e-mail konferencie), s možnosťou moderovania, automatického prihlasovania užívateľov zaslaním e-mailu, vytvárania digestov (viac mailov zaslaných ako jeden), a pod.
    * vytváranie distribučných zoznamov, tzn. e-mail zaslaný na jednu adresu príde naraz na viacero adries (jednoduhsia forma mailinglistu)
    * vytváranie poštových robotov (po zaslaní e-mailu na určitú adresu sa vráti preddefinovaný e-mail, napr. cenník, informácie o firme, a pod)
    * web mail - prístup k pošte cez web rozhranie (možnosť zabezpečeného prístupu pomocou https)
    * web ftp - možnosť správy súborov cez web rozhranie
    * 10 samostatných FTP kônt, možnosť nasmerovať každé do iného adresára, prípadne až 20 samostatných FTP kônt v rozšírení PLUS
    * možnosť vytvorenia 5 samostatných subdomén smerujúcich do rôznych častí stránky (adresárov)
    * neobmedzený počet aliasov na vytvorené subdomény
    * presmerovanie ľubovolnej subdomény na inú adresu
    * podpora skriptov PHP (4 aj 5), prevádzka bez SafeMode, vlastné nastavenie php.ini
    * podpora aplikácii Ruby on Rails
    * 5 databáz MySQL, PostgreSQL, s možnosťou rozšírenia na 20 databáz použítím rozšírenia PLUS
    * podpora SSL pre hlavný web, aj pre zvolené subdomény
    * nastavenie vlastnej chybovej stránky 404, 401, 403, 500
    * prístup do Control Centra, kde máte možnosť meniť všetky nastavenia cez prehľadné www rozhranie [Demonštračná verzia]
    * nepretržitá prevádzka 24h denne, pravidelné zálohovanie dát
    * žiadne zriaďovacie poplatky

* ŠPECIÁLNA AKCIA: Teraz ročný poplatok za doménu NEPLATÍTE!
      (akcia platí pri objednávke nového webhostingu, a týka sa domén: .sk .cz .eu .com .net .org .info .biz .us .ws)
Martin502
Skúsený
Skúsený

Poslaťod Morasino » Pon Sep 01, 2008 12:59 pm

Pro rozesilani hromadnych mailu ti staci 32M php memory_limit.
Toti kazdy hosting zvysi, pokud nejsou svine. :)
Před založením nového příspěvku si přečtiFAQ pro phpBB2 / FAQ pro phpBB3 a taktéž použí vyhledávání, protože tvůj problém už může byť vyřešený.
Morasino
Expert
Expert

Poslaťod Martin502 » Pon Sep 01, 2008 1:03 pm

Už som si vybral iný hosting tu http://www.fastweb.sk/web/webhosting.php
chcem si zakúpiť ten optimum len neviem či linux alebo windows ja tam budem mať phpbb3 forum a niaku ešte flash stranku :)
Martin502
Skúsený
Skúsený

Poslaťod PANTHER » Pon Sep 01, 2008 1:04 pm

Linux.
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Morasino » Pon Sep 01, 2008 1:11 pm

Jedinne Linux, na windowsech by ti myslim nesel .htaccess a dalsi potrebny veci.
Před založením nového příspěvku si přečtiFAQ pro phpBB2 / FAQ pro phpBB3 a taktéž použí vyhledávání, protože tvůj problém už může byť vyřešený.
Morasino
Expert
Expert

Poslaťod Martin502 » Pon Sep 01, 2008 1:17 pm

Dík už som si objednal ten linux díki všetkým za pomoc :)
Martin502
Skúsený
Skúsený

Poslaťod PANTHER » Pon Sep 01, 2008 1:28 pm

Morasino píše:Jedinne Linux, na windowsech by ti myslim nesel .htaccess a dalsi potrebny veci.

A server by padal ako lístie zo stromov. :lol:
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod miso250593 » Pon Sep 01, 2008 1:48 pm

a nemohol by si delať subdomény
- - - - - - - Signature - - - - - - -
Klikni moja osobná stránka
Rozšírenia pre mód extend rank color - farba všade bez zbytočných dotazov
Obrázok
Som 234 člen tohto fóra :D
Obrázok užívateľa
miso250593
Expert
Expert

Poslaťod Ďuri » Pon Sep 01, 2008 2:01 pm

miso250593 píše:a nemohol by si delať subdomény
Tak o problemoch s Windows serverom som vedel, ale o tomto pocujem prvy krat. Coo? :shock: Vedel by to niekto blizsie zdovodnit preco to tak je (ak to tak naozaj je) ?
Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

Poslaťod PANTHER » Pon Sep 01, 2008 2:03 pm

Aj mne sa to zdalo nejaké čudné. To by asi Win server neprevádzkovali, keď by bola konkurencia až tak viditeľne lepšia.

...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Welwet » Pon Sep 01, 2008 2:57 pm

PANTHER píše:A server by padal ako lístie zo stromov. :lol:

To je blbost. Nezamienaj si Win server s desktopovym Win (95).

Ďuri píše:Tak o problemoch s Windows serverom som vedel, ale o tomto pocujem prvy krat. Coo? :shock: Vedel by to niekto blizsie zdovodnit preco to tak je (ak to tak naozaj je) ?

Samozrejme na Win serveri si mozes vytvorit subdomeny, ale nie sposobom ze vytvoris adresar, pichnes do neho index.php a ficis.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod PANTHER » Pon Sep 01, 2008 3:13 pm

Welwet píše:
PANTHER píše:A server by padal ako lístie zo stromov. :lol:

To je blbost. Nezamienaj si Win server s desktopovym Win (95).

No pokiaľ ja viem, tak stabilita serveru pod Linux-om je omnoho lepšia ako pod Win-om. Len som použil prirovnanie.

...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod miso250593 » Pon Sep 01, 2008 3:43 pm

no s týmy subdomenámy vychádzam z toho

Operačný systém Linux / FreeBSD Windows Linux / FreeBSD Windows Linux / FreeBSD
Neobmedzený počet subdomén Áno - Áno - Áno

táto tabulka
Kód: Vybrať všetko
http://www.fastweb.sk/web/webhosting.php

ale aj som počul žw winserver nemá subdomény

teda nieje to samozrejmosť
Klikni moja osobná stránka
Rozšírenia pre mód extend rank color - farba všade bez zbytočných dotazov
Obrázok
Som 234 člen tohto fóra :D
Obrázok užívateľa
miso250593
Expert
Expert

Poslaťod Welwet » Pon Sep 01, 2008 6:42 pm

PANTHER píše:No pokiaľ ja viem, tak stabilita serveru pod Linux-om je omnoho lepšia ako pod Win-om. Len som použil prirovnanie.

A tvrdil som niekde ze Linux je nestabilnejsi?
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod PANTHER » Pon Sep 01, 2008 7:37 pm

Welwet píše:A tvrdil som niekde ze Linux je nestabilnejsi?

OMFG... trochu odveci, ale vysvetlím ešte raz. Poukázal som na väčšiu nestabilitu serveru bežiacom pod Win-om ako pod Linux-om, len túto myšlienku som vyjadril pomocou prirovnania (možno trochu prehnaného).

Nechajme to tak. Viem, že v serveroch sa vyznáš, takže sám to vieš najlepšie. :wink:

...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Späť na Webhostingy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *