!!!!! SUURNEE !!!!!!

Diskusia ohľadom phpBB 2, nie podpora

Moderátor: Moderátori

!!!!! SUURNEE !!!!!!

Poslaťod Mephisto » Ned Aug 05, 2007 10:52 am

Takze bol by som vam velmi vdacny keby mi poviete alebo hodite nejaky ten dost podrobny navod na instalaciu phpBB fora.........v niektorich navodoch som sa docital ze na config.php treba zmenit atributy na 777......ale ja ked dam ze zmenit atributy tak tam nic take nemam ......no a tak sa chcem opitat ci to fakt treba zmenit......a ked to idem nahrat na ftp tak ja som zviknuty na ic.cz, ale tam by som to vsetko musel nahravat po jednom subore......nepoznate nejaky freehosting ktory ma moznost nahrat vsetky subory naraz a nie po jednom???????..............a este som sa chcel opitat ze tie subory v zloske phpBB ktoru som si stiahol su v roznich priecinkoch, a ci na ftp serveri to moze byt vsetko v priecinku "root"?????????.......PLS PORADTE
Obrázok užívateľa
Mephisto
Expert
Expert

Poslaťod sucho » Ned Aug 05, 2007 11:03 am

:lol: na IC.CZ sa dá nahrávať aj všetky súbory naraz ...ale musíš to robiť cez nieaký FTP program ako napr Total Commander a Atributy zmeníš v Total Commaneri ked klikneš na Súbor/Zmeniť Atribúty :wink:
Obrázok
sucho
Návštevník
Návštevník

Späť na Diskusia (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *