SVK podpora sa voláko nehýbe

Všetky správy od a pre vedenie

Moderátori: Moderátori, Administrátori

SVK podpora sa voláko nehýbe

Poslaťod Fonzi » Str Feb 23, 2011 9:53 am

hm, čo je s podporou... voľáko nič, všetko stojí pri 2009,2010 tiež aj phpbb-podpora.com, ste si zvolili račej že budete robiť podporu za prachy?
to sa s anglickou a českou podporou nedá porovnať.. :roll:
Fonzi
Moderátor
Moderátor

Re: SVK podpora sa voláko nehýbe

Poslaťod gapson » Str Feb 23, 2011 11:11 am

Thumbs up!

Ja už som si na taký prístup zvykol.Všetko skúšam systémom pokus omyl a keď už si s niečím neviem rady dám si to urobiť cez freelancer.com So slovenskými a českými "kódermi" nemám dobré skúsenosti (česť výnimkám).
Obrázok užívateľa
gapson
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Welwet » Str Feb 23, 2011 8:10 pm

Tu ani nejde o nejaky pristup, ale o to, ze team ktory tu radil pred nejakymi dvoma rokmi, sa kompletne rozpadol a tato podpora je tu vlastne uz len zo zotrvacnosti. Keby sa Ansysko toho nechytil, tak by toto forum tu uz nebolo mozno vobec. Zaroven mame aj svoje povinnosti a na tieto veci uz nezostava akosi casu. Takze ak sa da poradime, ale fakt netreba cakat nejake zazraky.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod ansysko » Str Feb 23, 2011 8:45 pm

Ja som prevzal túto podporu v dezolátnom stave snažím sa ako sa dá. čo sa týka phpbb-podpora.com tá je moja, len nemám na ňu čas keďže som teraz tu asi ju presmerujem sem , lebo nikto sa toho nechcel ujať a pracovať na tom .

A keď chcete pomôcť môže každý ja sa brániť nebudem. Dávam klobúk dolu pred Welwetom, ako jediný tu ostal ako podpora o starej podpory ostatný na to kašlú. Keď viem pomôžem keď neviem nepomôžem. Ak chcete pomôcť tejto podpore tak prispievajte aj vy môžete písať články , poradiť a podobne nikomu sa medze nekladú.
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Články: 16

Späť na Od a Pre vedenie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *