Thanks mód na phpbb3.0.2

Potrebujete nejakú modifikáciu? Napíšte sem

Moderátor: Moderátori

Thanks mód na phpbb3.0.2

Poslaťod filip212 » Pia Aug 22, 2008 10:25 am

Prosím je thanks mód na phpbb3.0.2?Lebo ja os mnejaký našiel neviem či je aj na 3.0.2 link naňho je http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... thanks+mod ale keď idem podľa návodu vo adm/style/acp_main.html nemôžem nájsť
Kód: Vybrať všetko
'POSTER_POSTS'      => $user_cache[$poster_id]['posts'],

a zato mám pridať
// idiotnesia wuz here      
      'POSTER_THANKS'         => $user_cache[$poster_id]['thanks'],
      'POSTER_THANKED'      => ($user_cache[$poster_id]['thanked'] <= 1) ? $user_cache[$poster_id]['thanked'] . $user->lang['THANKS_TIME'] : $user_cache[$poster_id]['thanked'] . $user->lang['THANKS_TIMES'],
      'POSTER_THANKS_POST'   => ($user_cache[$poster_id]['thanks_post'] <= 1) ? $user_cache[$poster_id]['thanks_post'] . $user->lang['THANKS_POST'] : $user_cache[$poster_id]['thanks_post'] . $user->lang['THANKS_POSTS'],
// end -- thanks first post

Prosím pomôžte mi.
filip212
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod PANTHER » Pia Aug 22, 2008 1:16 pm

Ten mód si ani nedávaj... veď je len BETA.
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod filip212 » Pia Aug 22, 2008 1:22 pm

Ok a neni už nejaký normálny mód čo na phpbb3.0.2 funguje?Alebo nejaká beta funkčná?Ak áno dal by si mi tu link prosím?
filip212
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod PANTHER » Pia Aug 22, 2008 1:26 pm

Dávaj si len finálne módy a len od developerov phpBB. Pohľadaj na komunite phpBB.
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod filip212 » Pia Aug 22, 2008 1:27 pm

Ok ďakujem
filip212
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod filip212 » Pia Aug 22, 2008 2:02 pm

No dal som tam jeden mód len neviem či funguje lebo neviem čo mám urobiť s týmto v súboroch som všetko urobil ale s týmto neviem čo mám robiť.Prosím help.
SQL
Code: Select All
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('description_word_count', 150);
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('use_dynamic_description', 1);
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('append_keywords_first', 0);
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('global_keywords', 'replace, these, keywords, with your own, keywords');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('append_global_keywords', 1);
Už viem pre tých čo to tiež nevedeli odporúča mpozrieť si tent onávod: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=70&t=588697
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('keyword_word_count', 50);
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('use_dynamic_keywords', 1);
filip212
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Morasino » Pia Aug 22, 2008 5:43 pm

filip212 píše:No dal som tam jeden mód len neviem či funguje lebo neviem čo mám urobiť s týmto v súboroch som všetko urobil ale s týmto neviem čo mám robiť.Prosím help.
SQL
Code: Select All
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('description_word_count', 150);
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('use_dynamic_description', 1);
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('append_keywords_first', 0);
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('global_keywords', 'replace, these, keywords, with your own, keywords');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('append_global_keywords', 1);
Už viem pre tých čo to tiež nevedeli odporúča mpozrieť si tent onávod: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=70&t=588697
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('keyword_word_count', 50);
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('use_dynamic_keywords', 1);

Otevri databazy, a vykonej SQL prikaz.

Mimo to, thank mod si tam nedavej, pri vetsim foru ti lehne server.
Před založením nového příspěvku si přečtiFAQ pro phpBB2 / FAQ pro phpBB3 a taktéž použí vyhledávání, protože tvůj problém už může byť vyřešený.
Morasino
Expert
Expert

Späť na Modifikácie (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *