Bodybuilding-Fórum

Máte fórum a chcete sa s ním pochváliť a počuť názory ostatných? Tu na to máte priestor

Moderátor: Moderátori

Pravidlá fóra
1. Meno fóra: phpBB Slovenská komunita
2. Adresa fóra: http://phpbb.sk
3. Popis fóra: Fórum zamerané na podporu systému phpBB v slovenskom jazyku
4. Podmienka: Vaše fórum musí byť aspoň 2 mesiace staré a musí mať aspoň 50 členov alebo aspoň 500 príspevkov
5. Neodsudzovať fórum pre jeho zameranie (toto fórum sa nerozbehne, nemá to zmysel, nikto Ti tam chodiť nebude)
6. Neposielajte príspevky typu: "hnus", "o ničom", "to sa nerozbehne", "ach jaj" a podobne. Komentár musí byť rozvinutý a musí obsahovať hodnotenie fóra
7. Prísny zákaz spamu a off topicu
8. Dátum spustenia fóra

Bodybuilding-Fórum

Poslaťod papagiorgo » Uto Nov 02, 2010 12:19 pm

url : http://www.bodybuilding-forum.sk

Obrázok

Vvynovený diskusný web zameraný na kulturistiku,fitness,silové športy a bojové umenia ...

Rady a články o cvikoch,tréningoch,dietach a chudnutí,naberaní svalovej hmoty,formovaní postavy,jedálničkoch a stravovaní , doplnkoch výživy, steroidoch a vsetkom co suvisi s cvičením ...

Na webe momentálne najdete :

-možnosť voľby vlastneho dizajnu webu
-online rádio
-live chat
-zdielanie prispevkov na facebooku
-eschop s dopnkami a fitness potrebami za najnizsie ceny na trhu
-katalóg osobných trénerov z celej slovenskej a českej republiky
-vela užitočných bb codov
-podakovanie - možnosť podakovať uzivatelom za kvalitne rady ...
-fotogaléria užívateľov
-videogaléria užívateľov
-možnosť udeliť užívateľovi medajlu podla dosiahnutých umiestnení v jeho kariere / majster SR,CR,EUROPY,SVETA
-RSS čítačky + site mapa
-rozhovory s kulturistami
-fitness receptár
-foto a video galérie kulturistov
-správy zo sveta kulturistiky a zo svetových súťaží
-súťaže o ceny
Prílohy
2.png
2.png (16.05 KiB) Zobrazené 1875 krát
www.bodybuilding-forum.sk - kulturistika,fitness,silové športy a bojové umenia
papagiorgo
Začiatočník
Začiatočník

Re: Bodybuilding-Fórum

Poslaťod ansysko » Uto Nov 02, 2010 3:00 pm

Pekné fórum ešte doplň dátum spustenia fóra a pozri si prosilver štýl ten odkaz na facebook ti zakrýva aktuálny čas ale ináč klobúk dolu.
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Články: 16

Poslaťod papagiorgo » Uto Nov 02, 2010 3:18 pm

ansysko píše:Pekné fórum ešte doplň dátum spustenia fóra a pozri si prosilver štýl ten odkaz na facebook ti zakrýva aktuálny čas ale ináč klobúk dolu.

dakujem za pochvalu . aj za upozornenie , teraz vsak dorabam stvrtu sablonu , ked bude hotova , vsetky taketo drobnosti vo vsetkých sablonach budem opravovat naraz :D

ansysko píše:Pekné fórum ešte doplň dátum spustenia fóra a pozri si prosilver štýl ten odkaz na facebook ti zakrýva aktuálny čas ale ináč klobúk dolu.

to je take problematicke , lebo sam nevim kedy som ho spustil :lol:

ono bezalo asi pol roka na free forum serveri , pod inou domenou , potom bola pauza cca 7 mesiacov a potom som ho presunul na platený server . vela veci tam vsak nefungovalo , a preto bola zase pauza :D a na stvrtý raz sa urobilo do podoby ako je teraz :lol:
papagiorgo
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Akvils » Uto Nov 30, 2010 8:26 pm

Ahojte, nevyznam sa este v phpBB, takze sa chcem opytat. Je to phpBB2 ci 3 ? A ako je v tom rozdiel. Niekde som cital ce phpBB2 je nieco ako portal...
Akvils
Návštevník
Návštevník

Poslaťod papagiorgo » Štv Dec 02, 2010 1:01 pm

Akvils píše:Ahojte, nevyznam sa este v phpBB, takze sa chcem opytat. Je to phpBB2 ci 3 ? A ako je v tom rozdiel. Niekde som cital ce phpBB2 je nieco ako portal...

to co mam ja , je phpbb3 verzia 3.0.7 a rozdiely su obrovske , na phpbb2 uz nemas ani podporu , takmer ziadne modifikacie pre phpbb2 , dvojka je skratka predpotopna podla mojho nazoru :lol:
papagiorgo
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod papagiorgo » Sob Dec 25, 2010 10:40 pm

dnes bola spustena uz stvrta dizajnova sablona aero blue :D tato sablona je ako prednastavena . chcel by som podakovat senkymu ako aj ansyskovi , pomohli mi s urcitými vecami , s ktorými som si nevedel poradit . klobuk dole pred takýmito ochotnými ludmi , bars by ich bolo viac :lol:
papagiorgo
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Prezentácia fór

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *