Umiestnenie v Google

Podpora pre phpBB 2, nie podpora pre modifikácie, tú nájdete o kúsok nižšie

Moderátor: Moderátori

Poslaťod JanoF » Ned Mar 11, 2007 4:05 pm

tom píše:ale ja ti vravim ze to nieje zasluha len googla nemyslis ze ked mas na fore 1000 ludi aj oni oznamia druhym ze nasli nieco nove??
ok tak inac

minuly rok dajme tomu februar bolo za cely mesiac 4322 unikatnych navstevnikov, tento rok za februar ich bolo 62827 pricom z tych 62827 je asi 80% navstevnikov z google, dalsich 10% ine vyhladavace a tych zbytnych 10% ti ktorych ospevujes ;) nepisem ze sa zdvihla navstevnost celkovo o 1000% pisem ze pomocou google je to 1000%
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

Navštívte môj extrémne nudný blog :-)
JanoF
Expert
Expert

Poslaťod Tom@S » Str Mar 14, 2007 11:26 am

a ako si zistis resp. kde si zistis kolko je odkial ??
tu s podporou koncim ja sa snazim a vy mi cenzurujete odkazy a snazite sa urobit zo mna debila...smola nevyslo :P
Jano nezavadzaj uzivatelov
Obrázok užívateľa
Tom@S
Zakázaný vstup

Poslaťod JanoF » Str Mar 14, 2007 1:54 pm

tom píše:a ako si zistis resp. kde si zistis kolko je odkial ??
tak ze si zadas slovo na ktore chces byt optimalizovany, resp na ktore slova chces mat web optimalizovany, cize ak sa chces do takeho niecoho pustit tak musis studovat a citat clanky okolo toho ;) viacej tu SEO, SEF a SEM, najdes tam clanky aj nejake rady...instalacia modu phpBB seo je jednoducha a zvladne to kazdy ale tym to pre teba nekonci, to je len jedna z casti ktore potrebujes....cize si musis rozmysliet ze ocom mas web a podla toho ho optimalizovat na tie klucove slova ktore snim nieco maju, napriklad optimalizacia na slovo phpbb http://www.google.sk/search?hl=sk&q=phpbb&meta= alebo forum http://www.google.sk/search?hl=sk&q=forum&meta= alebo diskusia http://www.google.sk/search?hl=sk&q=diskusia&meta= napr z takychto vyhladavanych slov mam ja denne cez 100 ludi.... co je to klucove slovo a optimalizacia nan najdes na google ;)

napriklad na kl. slovo phpbb co je dost vhodne klucove slovo pre tuto podporu som web nenasiel na prvych 10 stranach, co je zle, ak by tomu bolo inac a web by bol aspon na prvej strane, nevravim ze musi byt na prvej pozicii, staci aj na 5 napriklad tak je tu denne viacej ludi....laicky receno :) instalacia phpbb seo nieje nic, to ti len ktomu dopomoze, dolezita je aj optimalizacia stranky na klucove slova, cize vela stastia....

musim este upozornit ze to nieje zalezitost 1dna alebo 1tyzdna, je to zalezitost pri novej stranke bez nejakej reklamy aj niekolkych mesiacov a nieje vylucene ani rokov... :)
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

JanoF
Expert
Expert

Poslaťod Tom@S » Str Mar 14, 2007 3:22 pm

nj zhruba asi viem o co aj ide a treba k tomu aj modifikovat obsah fora?Ked to moje je vlastne o vsetkom?
este sa chcem spytat na tie h1...h6 tagy?ako s nimi?Staci iba zadat do headeru a medzi ne nejake klucove slova?

P.S este si mi neodpovedal odkial vies kolko ludi ti chodi odkial?cez webmonitor?
tu s podporou koncim ja sa snazim a vy mi cenzurujete odkazy a snazite sa urobit zo mna debila...smola nevyslo :P
Jano nezavadzaj uzivatelov
Obrázok užívateľa
Tom@S
Zakázaný vstup

Poslaťod JanoF » Str Mar 14, 2007 3:50 pm

tom píše:nj zhruba asi viem o co aj ide a treba k tomu aj modifikovat obsah fora?Ked to moje je vlastne o vsetkom?
este sa chcem spytat na tie h1...h6 tagy?ako s nimi?Staci iba zadat do headeru a medzi ne nejake klucove slova?

P.S este si mi neodpovedal odkial vies kolko ludi ti chodi odkial?cez webmonitor?
napriklad, ale tuto informaciu vycitas aj z logov ak mas k nim pristup ;) nieje to nic svetoborneho

JanoF
Expert
Expert

Predchádzajúci

Späť na Podpora (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *