Umiestnenie v Google

Podpora pre phpBB 2, nie podpora pre modifikácie, tú nájdete o kúsok nižšie

Moderátor: Moderátori

Umiestnenie v Google

Poslaťod Mulan » Ned Mar 11, 2007 7:14 am

Rozmzslam o rozbehnuti9 fora ktore vsak nehude mat nic z warezom, a chcel by som aby sa dobre umiestnilo vo vyhladavacoch ako napr.: Google... Je phpBB takto obtimalizovany alebo tam treba nieco dopisat, prip gde sa to da nastavyt (Z php a html mam skusenosti ale z tohto som uplne tupy) ani neviem od coho to zavisi. Ako to urobit aby moje sa phpBB umiestniplo na prvej stranke gooblu, Yahoo,... pls.
Mulan
Návštevník
Návštevník

Poslaťod masterdead » Ned Mar 11, 2007 11:10 am

pouzi mod seo a hlavne na dobre umiestnenie potrebujes aj vysoku navstevnost ktora nebude len tak zo dna na den :wink:
Obrázok užívateľa
masterdead
Administrátor
Administrátor

Poslaťod JanoF » Ned Mar 11, 2007 12:12 pm

masterdead píše:pouzi mod seo a hlavne na dobre umiestnenie potrebujes aj vysoku navstevnost ktora nebude len tak zo dna na den :wink:
vysoka navstevnost nema ziaden vplyv na umiestnenie vo vyhladavaci, tam potrebujes aby bola stranka dobre optimalizovana, dobre optimalizovana na klucove slova ktore tu stranku vystihuju, je blbost optimalizovat stranku o autach na slova PC, phpBB a pod.... ked to stym vobec nesuvisi :)
Dalej musi, resp je lepsie ak bude semanticky dobre spracovana a tiez dolezita cast, musis mat kvalitne spetne odkazy skrz toho aby si sa dopracoval na nejake to lepsie gtpr, trebars 4-5, pri takomto gtpr budes mat zarucene aspon 1000ludi denne z google :)
Je tam toho vela, nieje to len iba naintalovat phpbb seo, je dobre tomu aj trosku porozumiet ze ako to cele funguje.... :)
Niesom ziaden seo expert ale vdaka roku co nad tym sedavam a citam clanky otom som trebars svojmu foru za rok zvysil navstevnost o 1000%

ps kto neveri mozem sem hodit navstevnost za trebars januar minuly rok a tento rok... :)
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

Navštívte môj extrémne nudný blog :-)
JanoF
Expert
Expert

Poslaťod Mulan » Ned Mar 11, 2007 1:55 pm

toto co mií tu radite je na mna prilis vseobecne ja ako som uz spomenu som sa vyhladavacmi nigdy nezaoberal skvor by som potreboval nejaky navod najlepsie v bodoch co konkretne treba spravit co konkretne treba zmenit ako postupovat na co sa zamerat.. a tak

PS vobec netusim co to znamena "semanticky dobre spracovana"
Mulan
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Tom@S » Ned Mar 11, 2007 2:23 pm

t Janof:si myslis ze ta navstevnost je iba vysledkom googla??ono cim viac ludi tym viac sa to rozsiri-ten povie tomu atd..
tu s podporou koncim ja sa snazim a vy mi cenzurujete odkazy a snazite sa urobit zo mna debila...smola nevyslo :P
Jano nezavadzaj uzivatelov
Obrázok užívateľa
Tom@S
Zakázaný vstup

Poslaťod Mulan » Ned Mar 11, 2007 2:44 pm

Ja viem ze to tak funguje, ale kazdy ti povie ze ludia najviac hladaju a nachadzaju stranky cez google a preto by som chcel poradit...
Mulan
Návštevník
Návštevník

Poslaťod exitPD » Ned Mar 11, 2007 3:23 pm

No ono sa tam musia dat meta tagy sa mi zda a do nich tie klucove slova co vystihuju stranku
Obrázok
Obrázok užívateľa
exitPD
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Mulan » Ned Mar 11, 2007 3:38 pm

exitPD píše:No ono sa tam musia dat meta tagy sa mi zda a do nich tie klucove slova co vystihuju stranku

Meta tagy som tam dal a vykusal som si moju stranku naist v googli a nedalo mi ju...
Mulan
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Tom@S » Ned Mar 11, 2007 3:41 pm

ale to ti nepomoze hned ako zadas...a isto nebude na prvych miestach ;)
tu s podporou koncim ja sa snazim a vy mi cenzurujete odkazy a snazite sa urobit zo mna debila...smola nevyslo :P
Obrázok užívateľa
Tom@S
Zakázaný vstup

Poslaťod Mulan » Ned Mar 11, 2007 3:47 pm

Tak mi poradte co treba robit aby tam bola. od coho to vsetkeho zavisi?
Mulan
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Tom@S » Ned Mar 11, 2007 3:49 pm

uz sa to tu rozoberalo...
si nemysli ze budes mat 10 ludi a budes na prvej strane
Obrázok užívateľa
Tom@S
Zakázaný vstup

Poslaťod JanoF » Ned Mar 11, 2007 3:50 pm

Mulan píše:toto co mií tu radite je na mna prilis vseobecne ja ako som uz spomenu som sa vyhladavacmi nigdy nezaoberal skvor by som potreboval nejaky navod najlepsie v bodoch co konkretne treba spravit co konkretne treba zmenit ako postupovat na co sa zamerat.. a tak

PS vobec netusim co to znamena "semanticky dobre spracovana"
navod na take nieco neexistuje ;) existuju len rady a tipy, prvu pozicii na nejake klucove slovo ti nezaruci ani ten najlepsi seo expert na svete, cize chces byt na nejake klucove slova prvy vo vyhladavacoch? tak si bud zato zaplat alebo citaj vsetko o seo optimalizacii co najdes ;) a uplatnuj teoriu

ps: co je to semantika stranky sa dozvies tiez na google, zbytocne pisat nieco zasa ked je toho uz plny net ;)

ps2: svoje know how ti nikdy nikto neprezradi, moze ta ktomu nejak podstrcit ale aby ti niekto napisal presny navod na taketo nieco necakaj, vsade najdes otom len kecy a teoriu, cize tu je vidno ze prax bez teorie nieje mozna, ach ta skola :oops:

tom píše:t Janof:si myslis ze ta navstevnost je iba vysledkom googla??ono cim viac ludi tym viac sa to rozsiri-ten povie tomu atd..
absolutne nechapem ocom pises

exitPD píše:No ono sa tam musia dat meta tagy sa mi zda a do nich tie klucove slova co vystihuju stranku
chlape toto platilo tak mozno ked boli dobre fulltexty altavista a pod...stare rocniky vedia co mam na mysli, dnesne fulltexty ako google, yahoo, msn a pod... ti na meta tagy seru a neberu na ne ziaden ohlad, aspon google nie ;)
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

JanoF
Expert
Expert

Poslaťod Tom@S » Ned Mar 11, 2007 3:52 pm

no o tom ze pises ze sa ti zvysila navstevnost o 1000 % ja ti vravim ze to neni len zasluha googlu
Obrázok užívateľa
Tom@S
Zakázaný vstup

Poslaťod JanoF » Ned Mar 11, 2007 3:58 pm

tom píše:no o tom ze pises ze sa ti zvysila navstevnost o 1000 % ja ti vravim ze to neni len zasluha googlu
napisal som niekde ze je to zasluha niecoho ineho? Kedze je tu tema o Google tak asi vdaka nemu...

JanoF
Expert
Expert

Poslaťod Tom@S » Ned Mar 11, 2007 4:00 pm

ale ja ti vravim ze to nieje zasluha len googla nemyslis ze ked mas na fore 1000 ludi aj oni oznamia druhym ze nasli nieco nove??
Obrázok užívateľa
Tom@S
Zakázaný vstup

Ďalší

Späť na Podpora (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *