Moderátor: Moderátori

vysoka navstevnost nema ziaden vplyv na umiestnenie vo vyhladavaci, tam potrebujes aby bola stranka dobre optimalizovana, dobre optimalizovana na klucove slova ktore tu stranku vystihuju, je blbost optimalizovat stranku o autach na slova PC, phpBB a pod.... ked to stym vobec nesuvisimasterdead píše:pouzi mod seo a hlavne na dobre umiestnenie potrebujes aj vysoku navstevnost ktora nebude len tak zo dna na den

navod na take nieco neexistujeMulan píše:toto co mií tu radite je na mna prilis vseobecne ja ako som uz spomenu som sa vyhladavacmi nigdy nezaoberal skvor by som potreboval nejaky navod najlepsie v bodoch co konkretne treba spravit co konkretne treba zmenit ako postupovat na co sa zamerat.. a tak
PS vobec netusim co to znamena "semanticky dobre spracovana"
absolutne nechapem ocom pisestom píše:t Janof:si myslis ze ta navstevnost je iba vysledkom googla??ono cim viac ludi tym viac sa to rozsiri-ten povie tomu atd..
chlape toto platilo tak mozno ked boli dobre fulltexty altavista a pod...stare rocniky vedia co mam na mysli, dnesne fulltexty ako google, yahoo, msn a pod... ti na meta tagy seru a neberu na ne ziaden ohlad, aspon google nieexitPD píše:No ono sa tam musia dat meta tagy sa mi zda a do nich tie klucove slova co vystihuju stranku

napisal som niekde ze je to zasluha niecoho ineho? Kedze je tu tema o Google tak asi vdaka nemu...tom píše:no o tom ze pises ze sa ti zvysila navstevnost o 1000 % ja ti vravim ze to neni len zasluha googlu

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia