Moderátor: Moderátori

unlimitedhosting.sk sa da zaplatit jedine prevodom alebo vkladom na ich ucet, neviem otom ze by to slo sekom a to som uz platil asi 10x kedze som tiez na wsstefanX1 píše:Počujte ako mám zaplatiť? pise ze postou, sekom...ale neuviedli akym sekom...sekov je viac druhov..kazdy na nieco ine...teda vyviedli ma z mieri..poradte aky je najlepsi sposob platby!

Leachim píše:Aj táto stránk aje na WS. Mail by Ti mal dosjť takmer okamžite a v ňom bude predfaktúra. Aspoň mne došiel vždy v okamihu

tak to je zaujimave, ked som chcel ja prvy krat platit tak sekom to neslo, len prevodom alebo vkladom, tak asi to pozmenili aj na sek...ale aj tak mi banka pride lepsie riesenie, zaplatene to je ihned, ak to vlozis priamo na ucet a nemas starosti, stat na poste a vypisovat blbe formulare...stefanX1 píše:Tak JanoF mam pre teba new INFO ....na unlimitedhositng sa da platit aj SEKOM![]()
ale musis im zoskenovat ustrizok o zaplateni a poslat im to mailom aby mohli platbu identifikovať

Pisak-33 píše:Ja mám mail od T-comu a maily mi prichádzajú dosť rýchlo .. a už čakám na ten mail od websupportu asi deň čiže 24 hod .. Mohla sa stať niekde chyba ? Poprípade na koho sa mám obrátiť ..
// Tak dal som skontrolovať domenu či je voľná a email ihned prišiel

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia