unlimitedhosting

Ak si neviete vybrať webhosting, alebo chcete na nejaký upozorniť, tu je pre vás priestor

Moderátor: Moderátori

unlimitedhosting

Poslaťod stefanX1 » Pon Feb 12, 2007 9:01 pm

Takže chcem sa vas spytat..objednal som si hosting na unlimitedhosting.sk a este stale mi nedosiel mail s instrukciami..PRECO? mam mail na azet.sk ale trva to uz 5 hodiny co este neprisiel...potom sa vas chcem spytat...kamosovi ponukam subdomenu u mna s koncovkou .net..su tam dovolene fasisticke veci? leb kamos tvrdi ze na .org je to legalne...lenze neviem ci na .net!
stefanX1
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod BigSnake353 » Pon Feb 12, 2007 9:30 pm

prečo neprisiel mail ??? lebo si si vybral najhorsi server na maili aký može byt AZET j emožno dobrý na pokec ale na maili nie to može travat aj dva dni kým to pride no teda aspom na azete
Obrázok užívateľa
BigSnake353
Profesionál
Profesionál

Poslaťod masterdead » Pon Feb 12, 2007 9:39 pm

akoze nepochopil som, zaregistroval si sa a od registracie prebehlo 5 hodin a stale nic? :lol: ak je to takto, tak si nejaky nedockavy, mail s instrukciami ti pride az po zaplateni ciastky :wink:
Obrázok užívateľa
masterdead
Administrátor
Administrátor

Poslaťod stefanX1 » Pon Feb 12, 2007 9:49 pm

Počujte ako mám zaplatiť? pise ze postou, sekom...ale neuviedli akym sekom...sekov je viac druhov..kazdy na nieco ine...teda vyviedli ma z mieri..poradte aky je najlepsi sposob platby!
stefanX1
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod JanoF » Pon Feb 12, 2007 9:52 pm

stefanX1 píše:Počujte ako mám zaplatiť? pise ze postou, sekom...ale neuviedli akym sekom...sekov je viac druhov..kazdy na nieco ine...teda vyviedli ma z mieri..poradte aky je najlepsi sposob platby!
unlimitedhosting.sk sa da zaplatit jedine prevodom alebo vkladom na ich ucet, neviem otom ze by to slo sekom a to som uz platil asi 10x kedze som tiez na ws
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

Navštívte môj extrémne nudný blog :-)
JanoF
Expert
Expert

Poslaťod Leachim » Pon Feb 12, 2007 9:54 pm

Aj táto stránk aje na WS. Mail by Ti mal dosjť takmer okamžite a v ňom bude predfaktúra. Aspoň mne došiel vždy v okamihu
Michael Watzke - Osobný blog, Bazár PC, notebookov, Tvorba WWW stránok
Nepíšte mi ohľadom phpBB, neodpovedám...
Obrázok užívateľa
Leachim
Expert
Expert

Poslaťod Thomas » Uto Feb 13, 2007 8:11 am

Leachim píše:Aj táto stránk aje na WS. Mail by Ti mal dosjť takmer okamžite a v ňom bude predfaktúra. Aspoň mne došiel vždy v okamihu

Presne tak, ja som odoslal požiadavku a za pár sekund som už mal email s inštrukciami, fakturou a číslami učtou kam previesť požadovanú čiastku...
Obrázok užívateľa
Thomas
Expert
Expert

Poslaťod BigSnake353 » Uto Feb 13, 2007 8:18 am

možno vam prisiel mail z apár sekund ale ked si dal mail na azet.sk tak musis počitat že to neni žiadna rýchla stránka (na prijimanie mailov)
Obrázok užívateľa
BigSnake353
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Thomas » Uto Feb 13, 2007 8:21 am

Na azete mi zopár mailov neprišlo dodnes, čakám na ne už pol roka :shock:
Obrázok užívateľa
Thomas
Expert
Expert

Poslaťod stefanX1 » Uto Feb 13, 2007 3:20 pm

Tak JanoF mam pre teba new INFO ....na unlimitedhositng sa da platit aj SEKOM :D :D ale musis im zoskenovat ustrizok o zaplateni a poslat im to mailom aby mohli platbu identifikovať :roll:
stefanX1
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod JanoF » Uto Feb 13, 2007 4:32 pm

stefanX1 píše:Tak JanoF mam pre teba new INFO ....na unlimitedhositng sa da platit aj SEKOM :D :D ale musis im zoskenovat ustrizok o zaplateni a poslat im to mailom aby mohli platbu identifikovať :roll:
tak to je zaujimave, ked som chcel ja prvy krat platit tak sekom to neslo, len prevodom alebo vkladom, tak asi to pozmenili aj na sek...ale aj tak mi banka pride lepsie riesenie, zaplatene to je ihned, ak to vlozis priamo na ucet a nemas starosti, stat na poste a vypisovat blbe formulare...
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

Navštívte môj extrémne nudný blog :-)
JanoF
Expert
Expert

Poslaťod Pisak-33 » Pia Feb 23, 2007 6:44 pm

Ja mám mail od T-comu a maily mi prichádzajú dosť rýchlo .. a už čakám na ten mail od websupportu asi deň čiže 24 hod .. Mohla sa stať niekde chyba ? Poprípade na koho sa mám obrátiť .. :?

// Tak dal som skontrolovať domenu či je voľná a email ihned prišiel :roll:
Pisak-33
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Tom@S » Pia Feb 23, 2007 7:08 pm

ja som to dnes riesil zavolal som a bolo mi pocedane ze domena je uz zaregistrovnana co som aj skusil ale mail mi neprisliel mam vraj este pockat ze sa mohla stat gramaticka chyba co z mojej stranky vylucujem tak este asi pockam uvidim ak nie musim tam znova brnknut asi zajtra :) neviem sa dockat
tu s podporou koncim ja sa snazim a vy mi cenzurujete odkazy a snazite sa urobit zo mna debila...smola nevyslo :P
Jano nezavadzaj uzivatelov
Obrázok užívateľa
Tom@S
Zakázaný vstup

Poslaťod P3T3R » Pia Feb 23, 2007 7:35 pm

Pisak-33 píše:Ja mám mail od T-comu a maily mi prichádzajú dosť rýchlo .. a už čakám na ten mail od websupportu asi deň čiže 24 hod .. Mohla sa stať niekde chyba ? Poprípade na koho sa mám obrátiť .. :?

// Tak dal som skontrolovať domenu či je voľná a email ihned prišiel :roll:

No ja ked som si objednaval host, tak mi mail prisiel po 24 hod. :wink:
Obrázok užívateľa
P3T3R
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod Tom@S » Pia Feb 23, 2007 11:58 pm

no po telefonate mi mail vraj znovu zaslali a tak uz ide vse jak ma :)
tu s podporou koncim ja sa snazim a vy mi cenzurujete odkazy a snazite sa urobit zo mna debila...smola nevyslo :P
Jano nezavadzaj uzivatelov
Obrázok užívateľa
Tom@S
Zakázaný vstup

Ďalší

Späť na Webhostingy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *