Upravit prispevok

Diskusia ohľadom phpBB 3

Moderátor: Moderátori

Upravit prispevok

Poslaťod roman5555 » Štv Okt 23, 2008 5:28 pm

Zdravim. Ked poslemna forum ako admin nejaky prispevok a nahodou som sa pomylil ako upravim prispevok???Dakujem
roman5555
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Atsor » Ned Okt 26, 2008 8:36 pm

Notmálně :-D Nejčastěji vedle Citovať je tlačítko Edit/Upraviť a na to klikni. Pokud ho tam nemáš, máš špatná oprávnění, což pokud jsi zakladatel nehrozí, tak ten obrázek nebude existovat a musíš ho sehnat a přes FTP nahrát.
Atsor
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod zdeniatqo » Sob Feb 21, 2009 7:26 pm

ahojte,
mam podobny problem ako roman5555... na fore mam ako admin moznost len odstranit prispevok, ohlasit a informacia o prispevku ale nie je tam citovat ani upravit prispevok... vie mi niekto podrobnejsie opisat kde je chyba? popripade ak mi k tomu chyba obrazok tak do konkretne ktorej zlozky ho nahrat???
Dakujem
zdeniatqo
Návštevník
Návštevník

Poslaťod dave_flkw » Sob Feb 28, 2009 5:47 pm

mam, teda uz som len mal tento problem... ked som nahraval phpBB 3.0.1 pomocou FTP klienta na sever, zo stiahnuteho suboru som nenahral aj anglicky a aj slovensky jazyk ale len slovensky a tiez som nevedel editovat prispevky.... odporucam stiahnut phpBB 3.0.1 cely system este raz a zo zlozky "language" nahrat zlozku "en" pomocou FTP klienta na server tiez do zlozky "language", aby ste tam mali "sk" aj "en" jazyky.. takto sa mi problem vyriesil.. skuste to, ak uz mate na serveri nahraty "en" jazyk a nejde vam to, tak uz neviem co s tym je
dave_flkw
Návštevník
Návštevník

Späť na Diskusia (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *