Vyhladavanie uzivatelov - problem

Diskusia ohľadom phpBB 3

Moderátor: Moderátori

Vyhladavanie uzivatelov - problem

Poslaťod Derailleur » Uto Jan 31, 2012 1:37 am

Zdravim vospolok,
mam zopar mensich problemov na mojom fore http://www.mercedesforum.sk myslim, ze to nastalo po zmene z 3.0.9 na 3.0.10

idem pisat spravu cez forum [ss] a dam vyhladat uzivatela -> vyleze zoznam a pred kazdym nickom stvorcek na zaskrtnutie, ale ako nahle zvolim vyber podla prveho pismena tak sa mi vyroluje klasicky zoznam reg. uzivatelov [stvorcek zmizne a horne menu na vyhladavanie sa zmeni na logo fora], lenze ak kliknem znova na "vyhladat uzivatela" tak sa stvorceky objavia pred menami so zacinajucim pismenom, ktore som zvolil predtym a nabehne aj horne menu zase
hladat sprava.JPG
hladat sprava.JPG (30.19 KiB) Zobrazené 89 krát

toto iste mam aj ked vyhladavam uzivatela v ACP akurat tam mi tak isto mizne a objavuje sa "vybrat"

a ked uz tam niekoho vyberem, tak pokial ho nepridam tak po stlaceni ODOSLAT, vytvori najprv nahlad a musim zase dat ODOSLAT a az potom odosle

a navrch z ACP ale to suvisi s tym ze nemam este asi nahodeny SK preklad pre 3.0.10
alebo to suvisi s uplne niecim inym :?: vid obrazok->anglicky text
acp hladat.JPG
acp hladat.JPG (8.44 KiB) Zobrazené 89 krát

Inak styl mam Prostylize_Darkgrey - Ishimaru Design, skusil som v ramci moznej nekompatibility nainstalovat najnovsi Prostylize_Darkblue pre 3.0.10 je sice modry-kedze grey najnovsi nieje, ale aj tak to vyhladavanie nechcelo fungovat korektne -> cache som vymazal vsetky co som nasiel preistotu :)

->spominam si ze pri update-e, tam bola daka nezhoda niektorych suborov a zrovna to tam riesilo tusim nieco so stylom a dal som to nahradit, ale neviem ci novym ci ponechat povodny subor, ci mix -> moc som tomu neprikladal vahu, ale asi som mal :o
a viac indicii uz fakt nemam, takze ak by mal niekto napad tak budem rad :) dik
Derailleur
Návštevník
Návštevník

Re: Vyhladavanie uzivatelov - problem

Poslaťod leschek » Uto Jan 31, 2012 2:00 am

To "enter username" (druhy obrázek) souvisí se změnou jazyk a 3.0.9 na 3.0.10. Pop provedeni změn to zmizí. Ten zbytek nevím určitě, ale asi to bude mít souvislost s tím, že jsi neprovedl změny ve stylech. V memberlist.php byla změna.
Asi by pomohlo to zkusit na prosilveru, pokud to bude fungovat, tak jenom aktualizuješ styl, který normálně používáš.

Jinak si stáhni aktualizační balíček z tvé verze phpBB na phpBB 3.0.10, který najdeš tady.
Angrezphoto - fotograficko-cestovatelské fórum
leschek
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Derailleur » Uto Jan 31, 2012 12:31 pm

z 9 na 10 cez ten balicek [update package] som rucne zmenil daky tyzden dva dozadu a potom som si vsimol tieto zmeny

tak som dnes stiahol a nainstaloval Prosilver_se 3.0.10 http://demo.phpbb3styles.net/prosilver+Special+Edition
nastavil ako default, ostatne deaktivoval a premazal cache, ale stale ten isty problem akurat v inofarebnom prostredi :)

tak laicky usudzujem, ze som bud niekde posral upgrade na 10 [aj ked acp vyhlasil zhodu] alebo je to problem 10ny :? - co asi nebude ze ano :D
Derailleur
Návštevník
Návštevník

Poslaťod leschek » Uto Jan 31, 2012 12:58 pm

On je tam ještě balíček Changed Files po stáhnutí v PC se to jmenuje "phpBB-3.0.9_to_3.0.10-codechanges"), kde jsou právě změny ve stylech a jazyku. Udělal jsi ty změny, který jsou tam napsaný?

Prosilver SE tahá soubory z prosilveru (toho výchozího) tak nemusí mít všechny templaty (já tam mám, pokud se pamatuju jen overall_footer, overall_header a simple_header) a ta chyba může přecházet z prosilveru.

Mě funguje 10 dobře a to tam mám fakt hodně MODů a stylů, tak to asi fakt bude tím upgradem.
leschek
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Derailleur » Štv Feb 02, 2012 1:31 pm

vsetky zmenene subory som ponahadzoval...prosilver som zistil ze sa mi bije s Prostylize_darkgrey, tak som Prosilver nainstaloval nanovo, ale furt donho prechadzaju dake detaily-obrazky zo skinu- z Prostylize

ale neviem preco lebo v suboroch Prosilveru som take obrazky nenasiel a navrch mi to este zhovadilo logo a pri prepisani rozmerov loga v common.css to vobec nereaguje
Prostylize ma iba par suborov v Template, zvysok cerpa z Prosilver tak neviem preco sa to bije opace :roll:

rozmyslam ze zmazem vsetky styly a nahodim nanovo Prosilver zo suborov 3.0.10, dufam ze to forum prezije chvilu bez stylu :?:
Derailleur
Návštevník
Návštevník

Poslaťod leschek » Štv Feb 02, 2012 2:42 pm

Nemohlo se u těch stylů stát, že jsi omylem nahrál soubory z Prostylize do Prosilveru? Promazals cache a obnovil u stylů šablony, skiny a obrázky? Popřípadě ještě můžeš zkusit na klávesnici Ctrl+F5, což smaže cache z prohlížeče a třeba obrázky tam často zůstávají.

Jestli nepoužíváš MODy, tak by asi bylo nejlepší znovu nahrát kompletně celý fórum, kromě souboru config.php. Před tím samozřejmě všechno zazálohovat.
leschek
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Derailleur » Štv Feb 02, 2012 4:04 pm

jo tak s tym Ctrl+F5 si to trafil presne, to ma vobec nenapadlo ze to je v pamati prehliadaca, tym padom cely problem s miesanim stylov vyrieseny, dik :wink:

nepouzivam mody, jedina moja zmena je vlastne logo a BBcode pre vimeo a tube pri spravach, tot vse

takze stiahnut komplet 3.0.10 forum a spravit rucny upload kazdeho suboru na spravne miesto na ftpcku okrem config.php :?:
Derailleur
Návštevník
Návštevník

Poslaťod leschek » Štv Feb 02, 2012 4:08 pm

Tak bych to udělal já, pokud to ještě nefunguje. Nezapoměň zazálohovat všechny soubory.
leschek
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Diskusia (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Yahoo [Bot] a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *