Brainiac píše:1. davaju malo miesta
2. ceny su v /rok a nie /mesiac
3. spatny design stranky
4. uz budem radsej ticho
Zdravim, ja viem, ze pre hrstku ludi je dolezitejsie papierovy udaj "20GB", i ked u vacsiny konkurencie to vyuzije tak 5 percent ludi a ti, ktori to vyuziju maju potom zrusene konto, pretoze bud porusuju zmluvne podmienky (webhoster Vam oznami, ze je webhosting a nie sklad dat), pripadne maju tak priskrteny traffic, ze tieto ulozene data ani nevyuzijete, my ideme cistou cestou, co slubime, to plati.
Ceny su rocne, co chvali vacsina ludi, skoda, ze sa nepozriete lepsie, do dnesneho dna bolo mozne objednat aj stvrtrocne, no VSETCI (100 percent) zakaznikov voli rocnu platbu.
Spatny design stranky, ano, Vam sa to mozno zda, ze je "spatny", no dizajn tvoril Jakub Krcmar (whitwa.net, autor knihi Adobe Photoshop - prakticky webdesign, ktoru vydava Grada publishing), kod spracoval Dero, ktory sa povazuje za spicku v svojom obore, drobne upravy Michal Slancik, Tomas Abaffy, Tomas Gluchman a tak dalej. Nerad by som sa do Vas navazal, ale ked si pozriem konkurencne weby, ako napr redhost.sk, ktory vznikol zo sablony z webu templatemonster za 20$, myslim, ze sme na tom celkom fajn - vacsine ludi sa nas web paci. Ale ako sa vravi, sto ludi sto chuti.
Velmi sa mi paci, ako sa tato skupina ludi, co prevadzkuje warez fora obhajuje tym, ze data nie su na servery. Ano, to je sice pravda, ale jedna sa len o mytus, pri lamani chleba by sa to mohlo klasifikovat aj ako napomahanie k trestnemu cinu.
J.