Warezaci vs. ostatni

Diskusia o všetkom možnom aj nemožnom

Moderátor: Moderátori

Re: najHORŠÍ webhosting

Poslaťod voo » Pia Máj 23, 2008 6:28 pm

voo píše:Dobry den, zaujimal by ma, preco posudzujete hostdodomu ako najhorsi webhosting. Vdaka
Aha, uz mi je to jasne, nie ste Vy jeden z tych warezakov? Rozumiem tomu, ze warez detom vadi, ze podobne veci nehostujeme za ziadnych podmienok, ale poziadal by som Vas, aby ste podobne texty nepisali - teda pokial nie su opodstatnene. V diskusii je jednoduche anonymne zhadzovat niekoho pracu len tak, bez argumentov.
voo
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Welwet » Pia Máj 23, 2008 6:46 pm

Ano, myslim ze dotycny je nejaky "warezak". Nakoniec aj jeho forum na ktore odkazuje linkom www obsahuje nelegalne veci, zrejme to budeme riesit a mily Brainiac dostane neprijemne upozornenie.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Brainiac » Sob Máj 24, 2008 6:21 am

Welwet píše:Ano, myslim ze dotycny je nejaky "warezak". Nakoniec aj jeho forum na ktore odkazuje linkom www obsahuje nelegalne veci, zrejme to budeme riesit a mily Brainiac dostane neprijemne upozornenie.

vsetko co je tam je ulozene na inom servery ..nic nieje na mojej domene tak nic nedostanem
("\_/")
(O . o)
(")_(")
Obrázok užívateľa
Brainiac
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Welwet » Sob Máj 24, 2008 9:57 am

Brainiac píše:vsetko co je tam je ulozene na inom servery ..nic nieje na mojej domene tak nic nedostanem

Ale prosim ta, toto je taka ista trapna hlaska aku vidim na spodku kazdeho warez fora Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autori stránky neberú žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané užívateľmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne oprávnenie alebo licenciu bla bla bla
Nenapomaha nahodou taketo forum trestnej cinnosti??? Na svojom fore uverejnujes sposob ako moct ziskat nelegalne software, takze si tiez zodpovedny za pripadne skody. Take kydy ako ze administrator nenesie ziadnu zodpovednost su platne ako hadovi noha, ak by administrator skutocne nechcel niest ziadnu zodpovednost tak by odstranil vsetky download sekcie, ale toto si vy "warezaci" akosi nechcete uvedomit.
Inac paci sa mi ako si nestratil duchapritomnost a znepristupnil si svoje forum nastevnikom, takze som predsa mal pravdu, ze? Este vcera tam boli download sekcie.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod PANTHER » Sob Máj 24, 2008 10:13 am

Táto podora nepodporuje akúkoľvek formu warezu! Tú hlášku si môžeš akurát strčiť...

OT: Áno, Welwet, máš pravdu, ja som to tam včera tiež videl.
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Brainiac » Sob Máj 24, 2008 10:17 am

Dobre tak ja s warezom končím ak to je trestné.. a o čom to má teda byť?
("\_/")
(O . o)
(")_(")
Obrázok užívateľa
Brainiac
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Welwet » Sob Máj 24, 2008 11:43 am

O com ma byt co? Forum? O vselicom moznom co si myslis ze by mohlo byt zaujimave pre ludi a neporusovalo by zakony.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Re: najHORŠÍ webhosting

Poslaťod voo » Sob Máj 24, 2008 1:23 pm

Brainiac píše:1. davaju malo miesta
2. ceny su v /rok a nie /mesiac
3. spatny design stranky
4. uz budem radsej ticho

Zdravim, ja viem, ze pre hrstku ludi je dolezitejsie papierovy udaj "20GB", i ked u vacsiny konkurencie to vyuzije tak 5 percent ludi a ti, ktori to vyuziju maju potom zrusene konto, pretoze bud porusuju zmluvne podmienky (webhoster Vam oznami, ze je webhosting a nie sklad dat), pripadne maju tak priskrteny traffic, ze tieto ulozene data ani nevyuzijete, my ideme cistou cestou, co slubime, to plati.

Ceny su rocne, co chvali vacsina ludi, skoda, ze sa nepozriete lepsie, do dnesneho dna bolo mozne objednat aj stvrtrocne, no VSETCI (100 percent) zakaznikov voli rocnu platbu.

Spatny design stranky, ano, Vam sa to mozno zda, ze je "spatny", no dizajn tvoril Jakub Krcmar (whitwa.net, autor knihi Adobe Photoshop - prakticky webdesign, ktoru vydava Grada publishing), kod spracoval Dero, ktory sa povazuje za spicku v svojom obore, drobne upravy Michal Slancik, Tomas Abaffy, Tomas Gluchman a tak dalej. Nerad by som sa do Vas navazal, ale ked si pozriem konkurencne weby, ako napr redhost.sk, ktory vznikol zo sablony z webu templatemonster za 20$, myslim, ze sme na tom celkom fajn - vacsine ludi sa nas web paci. Ale ako sa vravi, sto ludi sto chuti.

Velmi sa mi paci, ako sa tato skupina ludi, co prevadzkuje warez fora obhajuje tym, ze data nie su na servery. Ano, to je sice pravda, ale jedna sa len o mytus, pri lamani chleba by sa to mohlo klasifikovat aj ako napomahanie k trestnemu cinu.

J.
voo
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Welwet » Sob Máj 24, 2008 4:18 pm

Velmi sa mi paci, ako sa tato skupina ludi, co prevadzkuje warez fora obhajuje tym, ze data nie su na servery. Ano, to je sice pravda, ale jedna sa len o mytus, pri lamani chleba by sa to mohlo klasifikovat aj ako napomahanie k trestnemu cinu.

Presne tak. Ked sa vystatuju ze vsetky subory su na inych serveroch co je to potom za ranky ze "Uploader"?
Uploadnut najnovsiu verziu Adobe Photoshop na rapidshare a potom na svoje forum hodit link (aj ked v code) je fakt macherstvo a nikto samozrejme nenesie ziadnu zodpovednost voooooooobec nikto, ze Brainiac?
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod lazyboy » Ned Máj 25, 2008 9:43 am

2 Welwet: Ano pak nese zodpovědnost ten kdo to uploadnul, protože každej zodpovídá za svoje příspěvky :wink:
lazyboy
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Mephisto » Uto Máj 27, 2008 2:28 pm

Ale u admina je nelegálne to, že spravuje web, ktorý je zámerne navrhnutý na to, aby ponúkal tieto materiály...
Obrázok užívateľa
Mephisto
Expert
Expert

Poslaťod desann » Pon Aug 18, 2008 5:01 pm

nechcem ísť OT ale ak sa na slovensku warez fóra riešia tak by tu už žiadne to velke nebolo... myslím si že na slovensku sa to ignoruje... opravte ma ak sa mýlim
desann
Skúsený
Skúsený

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *