webzdarma.cz

Ak si neviete vybrať webhosting, alebo chcete na nejaký upozorniť, tu je pre vás priestor

Moderátor: Moderátori

webzdarma.cz

Poslaťod B-Boy » Štv Máj 22, 2008 1:11 pm

ako zvacsim svoj priestor z 200MB na 500MB?
B-Boy
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Ďuri » Štv Máj 22, 2008 1:51 pm

Neviem, cosi sa mi mari ze ked si zvolis, aby sa ti umiestnila lista (ako na IC) tak sa ti priestor zvacsi.
Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

Poslaťod B-Boy » Štv Máj 22, 2008 5:04 pm

jj to som kdesi cital ale co mam vlozit alebo kde to mam nastavit?
B-Boy
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Morasino » Štv Máj 22, 2008 5:09 pm

Vadminsitraci -> Nastavení - vložení reklamy, nebo nějak tak.
Před založením nového příspěvku si přečtiFAQ pro phpBB2 / FAQ pro phpBB3 a taktéž použí vyhledávání, protože tvůj problém už může byť vyřešený.
Morasino
Expert
Expert

Poslaťod Mephisto » Pia Máj 23, 2008 12:40 pm

ak si dobre pamätám, tak by to malo byť v osobnej kategórií "Reklamní lišta" a tam daj povoliť umiestnenie lišty alebo také niečo, mal by sa zväčšit ftp priestor no čítal som aj že niektorým ľudom to nešlo...tak neviem
Obrázok užívateľa
Mephisto
Expert
Expert

Poslaťod B-Boy » Pia Máj 23, 2008 12:44 pm

diki mne to uz ide :D
B-Boy
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod ikcsi » Sob Máj 02, 2009 8:00 pm

Ľudia mali sme fórum na wz.cz ale akosi nám ho zrušili a potom mi akosi zmizla aj mysql databáza. Je možné že ju vypli? Potom sme prešli na ic.cz a odvtedy som na wz.cz nebol. Teraz tam je aká ponuka? Hlavne ma zaujímajú databázy.
*** Centralnet Moderator ***
Obrázok užívateľa
ikcsi
Návštevník
Návštevník

Poslaťod duracellko » Uto Máj 05, 2009 8:12 am

ako zvacsim svoj priestor z 200MB na 500MB?
ja tam mam stranku takze ti to poviem presne. prihlas sa do administracie, klikni nastavnenia, a potom v tom menu na pravej strane kde mas nastavenia MySQL databazy atd. je aj polozka reklama. klikni tam a v hornej casti mas klasiku co tam aj vzdy bola ze mas na vyber kam s bannerom (ci hore na index page, alebo do le na kazdej) a v dolnej casti pribudla novinka ze reklamna lista (presne taka ako na ic.cz) vyberies si jeho farbu a pozorne to rob lebo sa uz potom neda vratit. Uz ti tak ostane stranka 500MB a s listou na kazdej stranke.

ja tomu nechapem ikcsi, moje gabber borec forum je tiez fuc. aj ja som si zacinal mysliet ze asi vypli databazu ale nie, ona tam je. tak potom nechapem. ok uznam ze tam chodili spam boti ze som ich mazat nestihal ale ziadne zavaznejsie porusovanie pravidiel ci zakonov tam nedoslo.
duracellko
Návštevník
Návštevník

Späť na Webhostingy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *