nebudem zakladat novu temu tak to napisem sem
problem č.1 :
chcel som upravit alebo zmazat uvodnu stranku domov/home . tato stranka je prednastavena a nenasiel som nikde moznost jej upravy / vlozit nejaký obsah . preto som si vytvoril stranku vitajte . nechapem vsak preco ale na novej vytvorenej stranke vitajte sa kopiruje na stranku domov/prednastavenu / a tým padom mam dve stranky s rovnakým obsahom . vadi mi to aj z toho dovodu , ze vo vrchnom menu mi top zmytocne zabera miesto , a tým padom mi nezostava miesto pre dalsiu pre mnha dolezitu polozku .
potrebujem teda bud :
zmazat prednastavenu stranku home a zaroven ponechat na vytvorenej stranke vitajte
alebo
zmazat vitajte a upravit obsah do home / tuto vsak neviek ako editovat , lebo neni vo vypise stranok
problem č.2 :
neviem najst ziadny widget , aby sa mi v rolete zobrazovali nazvy clankov z jednej danej kategorie clankov .
prelozim do slovenciny

:
vytvorim clanky a nahadzem ich do jednej kategorie clankov . potrebujem aby sa mi v bocnom widgede zobrazovali nazvy clanov iba z tej konkretnej kategorie .
su tam widgety :
- categorie / zobrazuje výpis kategorii clankov - nie jednotlive clanky
- najnovsie clanky / tento zase zobrazuje iba nazvy clankov ale zo vsetkých kategorii clankov dokopy - nedaju sa selektovat z jednej kategorie , a navyse potrebujem nie iba zopar posledných z tej jednej kategorie , ale komplet vsetky musia byt v rolete
dufam ze sa chapeme
http://test.bodybuilding-forum.sk/