Pri zmene autora prispevku mi vypise nasledovné:
"Odoslaný formulár nebol platný. Pokúste sa ho odoslať znovu".
Zopakujem 10x, 10x to vypise.
.
.
A zistil som este jednu vec. Ked vlozim prispevok a je v nom obrazok s odkazom na server, tak vypise nasledovné:
"Prístup k obrázku sa nepodaril alebo súbor nie je súborom obrázku".
Boli pouzite tri rozne servery na img (aj najpouzivanejsi asi imageshack.us), pri ktorych to vypisalo.
Zabudol som napisat, pouzivam black_pearl alebo niektory, ktory je 3.x.x , ziadne RC-čka.
Skusal som to na servery ic.cz aj xtreemhost.com a robi mi vsade. Moze byt, ze pri instalacii niekde robim chybu? Som zaciatocnik.
.
.
Prepol som na prosilver aj subsilver a vypisalo to iste .
.
.
Teraz som skusal v prosilver aj toho autora zmenit a v tom skine to funguje, autora zmenilo.
Ale tie obrazky zostavaju dalej nenacitane.
.
.
prosilver, subsilver: autor ano, obrazky nie.
black_pearl: autor nie, obrazky nie.
.
.
.
A este jedna vec vysla na javo. Ked kliknem v admin panely na system, tak mi vypise nasledovné:
"Operácia nemohla byť dokončená, pretože funkcie fsockopen sú zakázané alebo hľadaný server nebol nájdený".
Kde sa to da povolit alebo nastavit?
Viem, ze toho toho trozku vela naraz,ale nechcel som zbytocne na vsetko novu temu zakladat.
Vopred dakujem za kazdu aj malu pomoc, ale som len zaciatocnik v phpbb, berte to tak.

phpbb3 podpora

News
![Validate my Atom 1.0 feed [Valid Atom 1.0]](http://validator.w3.org/feed/images/valid-atom.png)