ZMENA AUTORA a i.

Diskusia ohľadom phpBB 3

Moderátor: Moderátori

ZMENA AUTORA a i.

Poslaťod SLAMO » Pon Feb 04, 2008 4:12 pm

Pri zmene autora prispevku mi vypise nasledovné:

"Odoslaný formulár nebol platný. Pokúste sa ho odoslať znovu".
Zopakujem 10x, 10x to vypise.
.
.
A zistil som este jednu vec. Ked vlozim prispevok a je v nom obrazok s odkazom na server, tak vypise nasledovné:
"Prístup k obrázku sa nepodaril alebo súbor nie je súborom obrázku".

Boli pouzite tri rozne servery na img (aj najpouzivanejsi asi imageshack.us), pri ktorych to vypisalo.
Zabudol som napisat, pouzivam black_pearl alebo niektory, ktory je 3.x.x , ziadne RC-čka.
Skusal som to na servery ic.cz aj xtreemhost.com a robi mi vsade. Moze byt, ze pri instalacii niekde robim chybu? Som zaciatocnik.
.
.
Prepol som na prosilver aj subsilver a vypisalo to iste .
.
.
Teraz som skusal v prosilver aj toho autora zmenit a v tom skine to funguje, autora zmenilo.
Ale tie obrazky zostavaju dalej nenacitane.
.
.
prosilver, subsilver: autor ano, obrazky nie.
black_pearl: autor nie, obrazky nie.
.
.
.
A este jedna vec vysla na javo. Ked kliknem v admin panely na system, tak mi vypise nasledovné:

"Operácia nemohla byť dokončená, pretože funkcie fsockopen sú zakázané alebo hľadaný server nebol nájdený".

Kde sa to da povolit alebo nastavit?

Viem, ze toho toho trozku vela naraz,ale nechcel som zbytocne na vsetko novu temu zakladat.

Vopred dakujem za kazdu aj malu pomoc, ale som len zaciatocnik v phpbb, berte to tak.
SLAMO
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod drndos » Sob Feb 09, 2008 2:56 pm

funkcia fsockopen je pre webhosting ako aj pre teba nebezpečná kedže povoľuje vzdialene spúšťať skripty ... takže to ti free host nepovolí...
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod SLAMO » Sob Feb 09, 2008 3:28 pm

Preco nebezpecna? Je to založka system v admin panely a tam ked kliknem na inom hostingu v admin panely, tak tam vypise
"Vaša verzia phpBB je aktuálna a nie sú dostupné žiadne aktualizácie pre túto verziu. Nepotrebujete aktualizovať vašu inštaláciu."
A pod tym vypise "Súčasná verzia
3.0.0
Posledná verzia
3.0.0
"
A ked kliknem na mojom hostingu (inom) tak vypise to, co som pisal. Neviem preco by to bolo nebezpecne.
Ved tam je len cislo verzie a cislo poslednej verzie.

Asi sme si nerozumeli, ze kde presne sa to nachadza, ale aj to sa stava.
SLAMO
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod drndos » Sob Feb 09, 2008 4:21 pm

nie nie rozumeli sme si dobre ešte raz si prečítaj to čo som napísal... tá aktualizácia spustenie vzdialeného skriptu na inom servery a teda je potencionálne nebezpečná a niekotré hostingy ju zakazujú
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod SLAMO » Sob Feb 09, 2008 4:27 pm

ale ano,rozumel som, len teraz je to uz konkretnejsie, ze "niektore free" to nepovoluju. Lebo to ma mylilo, ze je to nebezpecne.
Ok, vdaka za vysvetlenie.
Este by sa zisiel niekto, kto by vedel poradit o tej zmene autora prispevku este, ci sa to da nejako opravit alebo ... ?
SLAMO
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod matej » Pon Mar 17, 2008 10:50 pm

Zdravim, prosim vas aj mne pise to s tym fsockopenom ale ja mam plateny hosting a predtym mi to islo, takze neviem co to je. Mozte mi to niekto objasnit pls ?
matej
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod drndos » Uto Mar 18, 2008 7:22 am

ako som vravel fsockopen je aj na platenom hoste zakazany kedze je to pre hosting nebezpecne tak isto aj pre teba ja som pisal adminovy hostingu kde mam stranku a mi napisal ze je to nebezpecne
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod chris » Uto Mar 18, 2008 1:19 pm

SLAMO píše:Este by sa zisiel niekto, kto by vedel poradit o tej zmene autora prispevku este, ci sa to da nejako opravit alebo ... ?

Zastaralý template. Musíš ho aktualizovat.. (Minimálně verze od RC6 výše)
chris
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod matej » Uto Mar 18, 2008 5:49 pm

drndos píše:ako som vravel fsockopen je aj na platenom hoste zakazany kedze je to pre hosting nebezpecne tak isto aj pre teba ja som pisal adminovy hostingu kde mam stranku a mi napisal ze je to nebezpecne

Jasne uz chapem. Pisal som aj ja adminovi webhostingu kde mam stranku a napisal, ze kvoli poslednym utokom cez nezabezpecene skripty na ich servery to vypli.
matej
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Diskusia (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *