Zmena zo subdomeny ic.cz na nejaku inu I NEED HELP

Diskusia ohľadom phpBB 3

Moderátor: Moderátori

Zmena zo subdomeny ic.cz na nejaku inu I NEED HELP

Poslaťod Hosť » Ned Jún 26, 2011 1:57 pm

chcel by som si zmeniť subdomenu mam ic.cz a chcem na daaku inu lebo ic.cz že vraj často blbne a už akurat mi blbne ide dosť pomaly a nazačiatku šlo to forum veľmi rýchlo aku by ste mi najelpšiu subdomenu zadarmo poradili ?:D
a ešte takto za subdomenu ic.cz sa plati ? :D
Hosť

Re: Zmena zo subdomeny ic.cz na nejaku inu I NEED HELP

Poslaťod Welwet » Ned Jún 26, 2011 9:00 pm

Preco sa pytas ci sa za subdomenu ic.cz plati ked tam mas forum zadarmo?
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Fonzi » Pon Jún 27, 2011 9:59 am

noki1234 píše:chcel by som si zmeniť subdomenu mam ic.cz a chcem na daaku inu lebo ic.cz že vraj často blbne a už akurat mi blbne ide dosť pomaly a nazačiatku šlo to forum veľmi rýchlo aku by ste mi najelpšiu subdomenu zadarmo poradili ?:D
a ešte takto za subdomenu ic.cz sa plati ? :D

ak som správne rozumel, hľadáš iný free hosting podobný ic.cz?

tak vyskúšaj http://www.endora.cz, všetky free hostingy, ktoré ponúkajú subdoménu sú zadarmo, môžem mať aj niečo.phpbb.sk, pokiaľ to máš na dohodu a poskytnú ti ju zadarmo:)
Fonzi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Welwet » Pon Jún 27, 2011 10:37 am

Len s tym ze pokym to bude mat na ceskej domene, tak velku navstevnost zo Slovenska tam asi moc velku mat nebude.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod papagiorgo » Str Júl 06, 2011 1:48 am

chfs píše:
tak vyskúšaj http://www.endora.cz, všetky free hostingy, ktoré ponúkajú subdoménu sú zadarmo, môžem mať aj niečo.phpbb.sk, pokiaľ to máš na dohodu a poskytnú ti ju zadarmo:)

keby si vedel co cloveka je majitel , tak meno toho hostingu ani nespomenies :lol: mal som tu cest s nim nieco riesit , ked ho slusne popprosis o nejake riesenie problemu s jeho hostingom , nieze ti neodpise ... domysli si že čo :roll:

majitel endory odkupili slovenský free hosting bbhost.sk , kde hostovalo vela free for / mimochodom aj moje forum je prenesene z tohto slovenskeho free hostingu / . nastala tam nejaka chyba , ktora znefunkcnila vsetky fora . kedze uz to starý majitel v tom case predaval hosting , mal tuto chybu riesit nový majitel / majitel endory / ten sa ale na vsetko vysral a neviem kolko sto for sa uplne zrusilo . Starý majitel vsak prehlasil , ze to predava za ucelom skvalitnenia nasich free for , a ze sa dohodli , ze fora budu iba prenesene na noveho majitela . a budu zachovane v povodnom zneni . kedze sa nic nedialo , nic sa neriesilo , oslovil som stareho majitela , aby mi poskytol databazu mojho zabehnuteho fora , kedze patrilo medzi najvecsie . starý mi povedal , ze sa mam s doverou obratit na noveho , ze maju dohodu , ze nový na poziadanie poskytne kazdemu databazu . samozrejme najprv slubil ze neni problem , cakal som mesiac a nic , znovu som mu napisal ci mam na tu databazu cakat alebo nie , odpisal ze mi ju posle do par dni ... presiel dalsi mesiac a nic . tak som sa nasral , vyhladal som si jeho cislo do ciech a zavolal som mu :lol: , samozrejme mi zlozil telefon ... az po nejakých desiatich meiloch mui konecne tu databazu poslal , nevydrzal to so mnou :lol: najpr naslubuje a potom ta posle do pííííííííp . takýto je to clovek , iba aby ste mali predstavu , ze ked treba nieco riesit na hostingu , vyseru sa na to ,lebo je zadarmo
www.bodybuilding-forum.sk - kulturistika,fitness,silové športy a bojové umenia
papagiorgo
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Fonzi » Str Júl 06, 2011 8:10 am

nj :D, za kvality sa platí...

a počuj, chcel by si vymeniť logá na stránkach.... www.verejnakomunita.eu, diky.
Fonzi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Welwet » Str Júl 06, 2011 9:58 am

Ja mam niekedy pocit ze za endoru tu (nemyslim konkretne tu) niekto lobuje.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Späť na Diskusia (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *