mám ten mód a na fore mi funguje ok má to však jednu chybu ide mi to iba v Zoznam užívateľov /meno usera - tu to fachá ok spravil som aj tabulku kde som dal zopár userov (test na
http://127.0.0.1/forum/ v kompe) po kliknutí na usera v tabulke presunie ma to sem: Informácie o užívateľovi: vlado - link
http://127.0.0.1/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=2 tu to odpočítava dobre a meria iba aktivitu na fore nečinnosť napr: pri čítani príspevku sa zdá že neberie ,napriek tomu je to super,problém je však v tom že v tej tabulke kde je poličko kde to malo zobrazovať nie je nič je tam prázdný riadok hoci som do tej tabulky dal toto:
- Kód: Vybrať všetko
<tr class="genmed"><td class="row1"> 1</td><td class="row1"><a href="profile.php?mode=viewprofile&u=2">vlado</a></td><td class="row1">{ONLINE_TIME}</td></tr><tr
napriek tomu ten súbor ktorý som vytvoril pod názvom profile_time_body.tpl nevidí cestu k modu.V mode sa upravovalo toto:
page_header.php
usercp_viewprofile.php
profile_view_body.tpl
vytvorené nové súbory ale iba kôli tej tabulke a to sú:
online.php
profile_time_body.tpl
súbor online.php som vytvoril len kvôli tej tabulke inak mod bez neho ide iba v profile to som už písal....a tu je zadrhel ktorý neviem prelusknuť online.php je len upravený súbor kde je odkaz na page_header.php a cesta k profile_time_body nie je tam zmienka o usercp_viewprofile.php pretože som nevedel kde to dať aby mi to nevypisovalo nejakú chybu a skúšal som to tam dať bez úspechu.
do usercp_viewprofile.php som dal tento kod ktorý to všetko zaznamenava
$time=$profiledata['online_time'];
$sec=$time%60;
$time-=$sec;
$time/=60;
$min=$time%60;
$time-=$min;
$time/=60;
$hod=$time%24;
$time-=$hod;
$time/=24;
$dni=$time%30;
$time-=$dni;
$time/=30;
if ($time>0){ $online_time=$time."mes ".$dni."dni ".$hod."hod ".$min."min ".$sec."sec"; }
else if($dni>0){ $online_time=$dni."dni ".$hod."hod ".$min."min ".$sec."sec"; }
else if($hod>0){ $online_time=$hod."hod ".$min."min ".$sec."sec"; }
else if($min>0){ $online_time=$min."min ".$sec."sec"; }
else { $online_time=$sec." sec"; }
samo že som spravil aj toto:
#
#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
ALTER TABLE `phpbb_users` ADD `last_refresh` INT NOT NULL ,
ADD `online_time` INT NOT NULL ;
ak bude záujem dám sem ten mod pretože ak by to niekto posunul vpred pomohlo by to viacerým.Dik za prípadnu odpoved.