Zuzenie stylu

Máte problém so vzhľadom, alebo ho neviete nájsť? Napíšte sem

Moderátor: Moderátori

Zuzenie stylu

Poslaťod kubikjuice » Štv Jan 22, 2009 5:15 pm

Mam redSilver (zalozeny na subSilver 2) a tak sa mi zda, ze je na celu obrazovku... Ja by som ho ale nechcel mat na celu obrazovku - naopak, chcel by som mat okraje...
Jak by som to spravil? :oops: Ale prosim vas presny navod... Neze, "secko je to v CSS" a podobne ;)
Obrázok užívateľa
kubikjuice
Návštevník
Návštevník

Poslaťod drndos » Štv Jan 22, 2009 7:44 pm

už som to raz písal, ak niečo chcete tak sa snažte potom je to oničom skús sa zamyslieť či by si to nedokázal vygooglovať, či by si nám nedokázal zjednodušiť prácu a dal nám odkazy
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod kubikjuice » Pia Jan 23, 2009 1:23 pm

drndos píše:už som to raz písal, ak niečo chcete tak sa snažte potom je to oničom skús sa zamyslieť či by si to nedokázal vygooglovať, či by si nám nedokázal zjednodušiť prácu a dal nám odkazy

Dakujem, tak strasne si mi pomohol :roll: :roll: Co mam googlit ako? Ja tu ziadam o pomoc, lebo neviem ako sa to robia ty mi hovoris, ze mam googlit? Myslis ze som nehladal tu na fore?
Sorry, ale takato podpora neni ani podpora ;)
Obrázok užívateľa
kubikjuice
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Welwet » Pia Jan 23, 2009 1:34 pm

drndos to myslel aj tak ze si zabudol poslat link na tvoje forum, takto si to nikto z prsta nevycuca co ty mas za problemy s redSilverom.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod drndos » Pia Jan 23, 2009 3:26 pm

Vysvetlím ti to na názornom príklade:
Za hodinu zarobím minimálne 5eur (pri počítači) ak si vezmem že sa mám pol hodinu srať s tým kým nájdem ten tvoj štýl, kým ho stiahnem a nájdem kde čo sa má zmeniť tak mi to bude trvať pol hodinu tak mi pošli na účet 2.50 alebo mi prácu ulahči aby mi to trvalo do 5-10 minút a dočkáš sa pomoci a tým že tu budeš písať takéto veci ako strašne si mi pomohol namiesto toho aby si konečne dal link alebo priamo súbory
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod kubikjuice » Pia Jan 23, 2009 9:39 pm

drndos píše:Vysvetlím ti to na názornom príklade:
Za hodinu zarobím minimálne 5eur (pri počítači) ak si vezmem že sa mám pol hodinu srať s tým kým nájdem ten tvoj štýl, kým ho stiahnem a nájdem kde čo sa má zmeniť tak mi to bude trvať pol hodinu tak mi pošli na účet 2.50 alebo mi prácu ulahči aby mi to trvalo do 5-10 minút a dočkáš sa pomoci a tým že tu budeš písať takéto veci ako strašne si mi pomohol namiesto toho aby si konečne dal link alebo priamo súbory

No sorry ak si to myslel tak... Ale ked ten styl je zalozeny na subsilveri2 a predsa to musi platit pre setky rovnako...
Este mi povedz, jake subory sem mam dat ;)
Obrázok užívateľa
kubikjuice
Návštevník
Návštevník

Poslaťod drndos » Sob Jan 24, 2009 12:28 pm

no všetky css, overall header, index body alebo forumlist body, overall footer
drndos
Moderátor
Moderátor

Späť na Vzhľady (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *